Canm mfk yi bende biliyorm fakat sana başka bişey de önermek istiyorm. Şuan 5 aylık hamileyim benimde eşimde sperm hareketi azdı. Çok araştırdım ve Saraçoğlunun bir videosuna denk geldim. Sperm için
1: ÇAKŞIR OTU İLE KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİNİ karıştır çakşır zaten toz gibi yani öğütülmüş al her sabah akşam bir tatlı kaşığı eşin yesin.
2: ÇOBAN ÇÖKERTEN OTU bunuda akşamları demle 15 gün
3: KIRK KİLİT OTU bunuda çoban çökerten bitsin bu seferde 15 gün bunu içsin
Ben sadece bir ay kullandı hemen hamile kaldım. Otlar bile hala bitmedi duruyor. Gerçekten araştır dediklerimi görünce yazmak paylaşmak istedim. Evet mfk hocası çok iyi olabilir ama ilaçları pahalı bı bunları bı iki ay dene sonra yine olmadı onları al. Ben bunu seninle paylaşmak istedim insallah tez vakitte sende güzel haber alırsın canm. Ha bu arada ben soğan suyu da içtim bir ay rahim temizliği için buda küçük bir not :)