0 oy
181 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (95 puan)
Detaylı ultrasyon en gec ne zaman yapılmalı?Devlette yapıyorlarmı bunu ve yapmıyorlarsa özele gitmem gerekirmi yoksa o kadar önemli deyil?Bide detaylı ve renkli aynı şeymi?
Gebelik haftası 20+2

3 Cevap

0 oy
(224 puan)
Devlet yapiyor ama randevu bulman zor . Once kadin doguma muayene olup onun seni yonlendirmesi lazim devlet icin. Ama  Ozelde  direk randevu alabiliyosun .

pahali ama hastane hastane arayip fiyat al ben oyle yaptim. 

Sanirim 20 ile 24. Hafta arasi oluyor. 

Ayrıca mutlaka yaptir cunku anne karninda bazi hastalik ya da sorunlara mudahale edilebiliyor. Detaylarinu netten arastirabilirsin aklima pek kalmadi okumustum bende 
-Reklam-
0 oy
(891 puan)
Devlette bulmak zor ben hala bulamadım maalesef 20 haftamdayim. Özel olsa gerçekten gidip yaptıracağım bulunduğum yerde özel bile yok. 2 kere il merkezine gittim orda bile yoktu. Bazı hastanelerin radyoloji bölümü bakıyor
0 oy
(1,545 puan)
Genelde 20-24 hafta arası yapılıyor.

Devlette bakıyor ama randevu çook zor.

Özelleri arayıp fiyat alabilirsin değişiyor fiyatları.

Kesinlikle çok önemli bebeğinin bütün organlarına bakıyorlar Allah korusun bir problem varsa doğumdan hemen sonra müdahale etme şansları oluyor hatta ona göre ameliyatta başka doktorlarda bulunuyor direk müdahale için.

Detaylı, renkli, 4 boyutlu aynı anlamlarda bebekteki anomalileri teşhiste kullanılıyor ama bazı yerler sadece siyah beyaz bakıyormuş kimisi 4 boyutlu dediğimiz görüntü olarakda bakıp resmini veriyor.

649,509 soru

3,421,624 cevap

4,253,255 yorum

183,578 üye

...