0 oy
200 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (0 puan)
21 haftalık hamileyim 3 üncü doz aşı olmam gerekli olan var mı bi sıkıntı oldu mu doktorum olmam gerektiğini söyledi kararsızım bu konuda.
Gebelik haftası 21. Hafta

13 Cevap

0 oy
(151 puan)
Evet canım ben oldum. 3 dozunda yaklaşık 3 ay önce her hangi   bir sorun yaşamadım ama olmam ve dikkat etmem bir işe yaramadı doğumuna 2 hafta kalasiya kovit geli oldum bugün 5 günümüz karantinada 
(0 puan)
Geçmiş olsun canım rabbim sağ salim almayı nasip etsin kucağımıza herşey onların sağlığı için.
-Reklam-
0 oy
(99 puan)
Ben de  kararsızım 20 haftalık gebeyim 6.ay bitmeden olmak istiyorm. son 3 ay olmamak daha iyi gibi sanki ancak yan etki olur mu diye de endişe içindeyim. 
(0 puan)
Bende aynı durumdayım riske atmakta istemiyorum kuzenim de doğuma yakın covid oldu aşı olmasının sayesine hafif atlattı.
0 oy
(549 puan)
Kesinlikle olmalısın canım 15 haftalıkken oldum ben hiçbir sorun yaşamadım Allaha şükürler olsun şu an 30.haftadayım.. Bir yakınım aşı olmadı covit oldu farkında olmadı grip sandı ve 5 aylık bebeği karnında öldü.. 
(1,645 puan)
Covidden mi öldü bebek? Öyle bir şey bugune kadar görülmüş şey değil. Eğer aşırı ateş çıkmışsa ya da enfeksyon oluşup önlem almadılarsa bebeğe bisey olur. Bebek covid olmuyor anne gibi hastalık geçirmiyor. Enfeksyon ve ateşten etkilenir o da biraz ihmalkarliktan ya da takipsizlikten kaynaklanmis olabilir. Bende covid geçirdim ateşim bile çıkmadı ama doktorum en riskli durum ateş dediği için saatte bir alarm kurdum takip ettim kendimi 3 gün
(1,645 puan)
Ama zaten yazmışsınız, grip olduğunu düşünüp ihmal etmiş keske test yaptirsaymis Allah sabır versin 5 aylık bebek yazık olmuş. Başları sagolsun
(549 puan)
Bebeğin ciğerlerine işlemiş dedi doktor covitten öldü bebek.. Annenin testi pozitif çıktı.. Bebek ölünce anneyi zehirlemeye başlamış kanama olunca farkedip hastaneye gidiyorlar.. Doktorun açıklaması bu şekilde.. Eşimin teyze kızı maalesef ki bunu yaşayan.. Benim 2 dozum vardı gebelikten önce olmuştum.. sonra da 3.doz çıkınca doktoruma danışıp 15.haftamda hemen oldum.. Ve bir sorun yaşamadım şükürler olsun hatta kullandığım vitaminlerden midir nedir kolum dahi ağrımadı.. İlk 2 dozda çok kötüydüm..
(0 puan)
Allah sabır versin canım çok zor bunları duyunca hiç düşünmemek gerek diyorum qllah korusun
.
0 oy
(3,981 puan)
Ben hamile olduğumu bilmiyordum aşı vuruldum doktor bir sakınca görmedi ve bana yan etkide yapmadı
0 oy
(545 puan)
3.dozumu 4 haftalık hamileyken  oldum önceki dozlardan farklı bir yan etkisi olmadı, doktorum da iyi ki olmuşsun her hangi bir zararı olmaz dedi. Sonra 10 haftalıkken covid oldum, çok rahat geçti bebekte de bir sorun olmadı.  

Yeni dozda muhtemelen hamileliğin sonuna doğru gelecek, onu da olacağım doğumdan önce,  bu şekilde doğan bebeklerin antikorlu doğduğuna ilişkin bilimsel çalışmalar var yani bebeğimi koruyabilmenin tek yolu buysa asi olarak koruyacağım..  yenidoğanda bir şekilde covid olup da hastaneye yatması riskini alamam.
(0 puan)
Evet canım benimde kuzenim olmamıştı sonra 2 doz oldu doğuma bi hafta kala covid oldu çok hafif atlattı.
0 oy
(1,830 puan)
Ben oldum canım tüm aşılar tamam
0 oy
(643 puan)
Ben 22 mi 23 haftamda oldum , ilk uç gün hic yan etkim yoktu sonra 1 hafta eklemlerim ağırdı o kadar ama iyi ki de olmuşum. Hastaneye çok girip çıkıyoruz ne olacağı belli olmaz tedbirimizii alalim biz :)
0 oy
(1,645 puan)
Valla bir tane bile olmadım, covitte geçirdim. Cok rahat atlattım. Suan ağır geçmiyor eskisi gibi ama hamileliğin son zamanları biraz zor olabiliyormuş.

Bana da doktorum ısrarla olmamı söyledi ama grip aşısı bile vurmazlarken hamileye covid yapmalari beni rahatsız ediyor
(36 puan)
Bende oldum 4.5 aylıktı m galiba 2 doz sinovac 3. Gözükmüyor e nabizdan bakıyorum aşı serüveniniz tamamlandı diyor başka yok sanırım ama ilk aşıda 2 hafta süründüm resmen covid geçirmiş gibi oluy8rsun 2.de daha az eklem ağrısı oldu sadece bebisimde gayet sağlıklı inş ona bi sıkıntı olmadı bende korkmuştum olmak istemiştim ama şükür olmadı
(0 puan)
Evet canım orasını düşünürsen öyle içeriği ne olduğu belli değil bi deneyi bişeyi yok ama başından geçenlerden duyunca acaba mı diyo insan.
(1,645 puan)
Aynen arkadaşım kimseye bisey diyemem, benim annem ilk aşıdan sonra yüksek tansiyon hastası oldu hala hasta ilaç kullanıyor. Bazı tanıdıklara da bazı şeyler görüp duyunca aşıdan uzaklaştım. Halbuki aşıyı, bilimi,tıbbın gerektirdiği herseyi savunan ve uygulayan birisiydim. Herkes aşı olmadığıma şaşırıyor ama olamadım annemin bu durumlarını yaşayınca. Kalp kapakcigimda açıklık olduğu için kesinlikle aşı olmama kararını verdim.
İlk defa covid geçirdim o da hamileligime denk geldi, daha hafif hir varyant olduğu için sansliydim, delta olsa eminim çok daha ağır geçerdi. Allah esirgedi.
Allahim hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(149 puan)
Ben 19 haftayken oldum bi sorun olmadı doktorum olmam gerektiğini söylemişti
0 oy
(335 puan)
Benimde olmam lazım 3doz Dr söyledi bu hafta randevu alicam öyle 
0 oy
(96 puan)
Bende oldum canım 15.haftamda 3.dozumu Allah korusun covid olmak cok zarar verir bebegimize tavsiye eserim doktorumda 3 aydan sonda olmamı söylemişti..
0 oy
Hamile kalmadan önce 2 doz yaptırmıştım canım. 14 haftalık hamileyken 3 dozumu oldum. Bencede ol ne olur ne olmaz. Allah korusun seni ve bebeğini
0 oy
(15 puan)
Ben 17. Haftada oldum şu 31 haftaligim bi sıkıntı olmadı şimdilik çok şükür. Doktorum olabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz dedi hamileliğimde 2. Doz aşıdan hemen sonra oldu 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 685 göst.
25 Ekim 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Nil.35 (8 puan) sordu
0 oy
1 cevap 232 göst.
0 oy
5 cevap 329 göst.
0 oy
8 cevap 443 göst.

649,223 soru

3,420,429 cevap

4,251,896 yorum

183,489 üye

...