0 oy
286 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (22 puan)
Annneler benim 6 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim bizede çok sürpriz ve erken oldu napcagimi bilmiyorm benim bebek mama içmez süt içer hiç bişi yemez süten kesmem gerekiyormh benim gibi yaşayan varda lutfen bana yardım edin
Gebelik haftası 4+3

5 Cevap

0 oy
(108 puan)
Canım bende bebeğim 8 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Benimki de hiç mama içmedi biberonla içmeyi de bilmiyor alıştırmamıştım. Düşük tehlikesi varsa doktorlar bıraktırabiliyomuş ya da kasık ağrısı falan yaşayıp öyle bıraktıranda çok. Ben doktoruma sormuştum sütün tadı değişir mi bıraktırmam lazımmı diye. Sütün tadı değişirse kendisi bırakır bırakmazsa emzirebilirsin dedi. Bebeğim 1 yaşında şu an hala emiyo 3 müz de de bi sıkıntı yok şu an allaha şükür. Yine sağlık ocağına da sormuştum bırakmam lazımmı diye. O da bu zamana kadar emmiş bundan sonra bırakmaz diğeri de doğunca beraber emzirirsin artık dediler. Ama sen yine de muayene her gitmende doktoruna sor. 
(22 puan)
Teşekkür ederim ilginiz için bı sıkıntı yoksa emzrimek istiyorum deidginiz gibi doktora daniscam
-Reklam-
0 oy
(545 puan)
Tandem emzirme diye bir şey var, hamileyken diğer bebeğinizi sütten kesmeniz gerekmiyor emzirebilirsiniz,  doğumdan sonra ikisini birden de emzirebilirsiniz. Ama kendinize dikkat edin, iki bebek de sizden beslenecek, beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor.
(22 puan)
Teşekkür ederim ilginiz için dediğinniz drnicem çok sagolun
0 oy
(10 puan)
Daha çok küçükmüş doktorunuza danışın sıkıntı yok derse emzirin 
(22 puan)
Doktoruma yarın randevu aldım daniscm mutlaka teşekür ederim ilginiz için
0 oy
(545 puan)
Ben de bebeğim 5 aylıkken hamile kaldım doktorum 3 ay emzire bilirsin sonrası seni çok yıpratır biri içerden biri dışardan senden besin alicak dedi ve 3 ay verdikten sonra kestim o arada mamaya alistirdim  sende bu arada alıştırmaya çalış mutlaka alışır 
(22 puan)
Keşke mama alsa biberon almaz kaşıkla versem anca yer teşekür ederim ilginiz için
0 oy
(1,797 puan)
9 aylıktı kızım hamile kaldım.yaşını doldurana kadar emzirdim sonra bıraktım.bebek emdiği müddetçe bişi olmaz korkma zaten ek gıda zamanı geldi.10 aya kadar rahat rahat emzirirsin.
(22 puan)
Teşekkür ederim aydinlantiniz beni

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 242 göst.
0 oy
3 cevap 551 göst.
0 oy
2 cevap 705 göst.

649,469 soru

3,421,483 cevap

4,253,100 yorum

183,564 üye

...