0 oy
363 göst.
Doğum kategorisinde (545 puan)
Ankara şehir hastanesinde suda doğum yaptırdıklarını duydum. Gerçekliği var mı? Bu şekilde doğum yapan ya da böyle bir şeyi duyan oldu mu aranızda?

2 Cevap

0 oy
(86 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
2009 yılında suda doğum yaptım ilk cocugu u. Suan 4.ye hamileyim ve yine suda doğum istiyorum. Şehir hastanesinde varmış. Doğuma geldiğinizde bildirin dedi. Doğumu bir iki güne İnş. Doğurursam yine yazarım. Acaip rahat bişey. Ben kesinlikle tavsiye ediyorum. 2.doğumum suda değildi çünkü hastaneye zor yetiştim evde cok beklemişim. 3.de de bebekte sıkıntı var dediler aklıma gelmedi suda doğum istemek. Havuza giriyorsunuz vucut ısısında su. Ohhh mis. Su dezenfekte ediliyor ve ayrıca basında ekliyorlar sürekli ellerinde süzgeç gibi bişey pıhtı kan falan gelirse temizliyorlar. Suda zaten temizleniyor. 
(86 puan)
Şuan çok düzenli değil ama doğum sancıları başladı. Dua beklerim. Suda doğumun doktorları ayrı oluyordu sanırım. İnş haberdar ederim suda doğum yapabilirsem. Sancıları baya sık en gec yarına doğar sanırım.
(545 puan)
Ah başlamış bile doğum o zaman, hatta belki de doğurdunuz bilemiyorum şuan ama inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun bebişe:) allahım sağlıklı mutlu, ailecek uzun ömürler versin.
(86 puan)
Evet o akşam doğurdum ama evde günlerdir sancı cektiğim için 9 cm açılma ile gittim. Suda doğuma yetişemedim
(545 puan)
Anladım, önemli olan sağlıkla kucağınıza almış olmanız. Çok sevindim :) sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun minigin.
(86 puan)
Amin inş bütün hamişler sağlıkla kolaylıkla alır.
-Reklam-
0 oy
(886 puan)
Tanıtım da var ama yapan hiç duymadım şartları falan var görmüştüm bakalım belki yapan çıkar benimde merak ettiğim  bir şey yapmak için değil de nasıl oluyor diye 
(8 puan)
Ben özel hastanedr ebelik yapıyorum suda doğumu önermem şahsen su dolu yuvarlak bi havuzun içinde ıkınıyosunuz ve tahmin edersiniz ki ıkınırken sadece bebek çıkmıyor sizin içine tuvaletinizi kaçırdığınız suyun içine bebeğiniz doğuyor direk enfeksiyon sebebi.
(886 puan)
Iyyy ne kötü benim öyle düşüncem yokta merak ettim güzel bir yere degindiginiz ben denize bile girmiyorum bu yüzden

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 187 göst.
0 oy
1 cevap 276 göst.
0 oy
1 cevap 266 göst.
0 oy
0 cevap 119 göst.

648,928 soru

3,419,364 cevap

4,250,559 yorum

183,426 üye

...