0 oy
288 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (75 puan)
Hanımlar şeker yüklemesi sonucumu aldım  bugün biraz yüksek çıktı 156 . 50 ml yuklenmisti doktor biraz yüksek ,çıkmış yarın gel 100 ml şeker yüklemesi yapalım sabah aç karnına dedi yaptirsammi yaptirmasammi tereddüt ediyorum doktor 2 dilim baklava yemedin mi hiç aynı şey falan dedi ama varmı aynı durumu yaşayan yaptırmalı mıyım zarri olurmu bebeğe ikinci kez.
Gebelik haftası 25

5 Cevap

0 oy
(1,112 puan)
bu sonuca göre diyet yapalım düzelmez se sonrasına ozaman karar veririz demesi gerekiyodu sanki.. özelde misin.. 
(75 puan)
Ben ede norlamde 140 normal değer benimki 156 falan çıktı hafif biseyler atistirmistim belkide ondandır tam aç gelmeyin demişlerdi yarın da tamamen aç gel diyolar. Hayırlısı bakalim
(1,112 puan)
bana yükleme yapmak istemediğini aç tok ölçümler yapıcağını ona göre hareket ediceğimizi söyledi evde sürekli ölçüm yapıyorum yüjsek çıktı diyetle ölçüm yapıyorum..
-Reklam-
0 oy
(218 puan)
Canım bana da bugün doktorum yapacağını söyledi bebek 10 gün öndeymis. sabah aç karna gidecem. Ama biraz tedirginim nasıl bir şey bir de kusma flan yaşadın mı onu içtikten sonra? 
(75 puan)
Yok aç olunca migdem biraz bulaniyo ama kusma falan olmadı 50 ml ictigimde bakalım yarın 100 ml icecekmisim nasil olcak bilmiyorum hayırlısı
(218 puan)
Anladım canım geçmiş olsun. Bebeğin gelişimi nasıl peki benimki önde gittiği için doktor şeker olabilir dedi o yüzden istedi
(75 puan)
TESK. 1 hafta önde hep bebeğim ama şeker den süphelenmemislerdi hiç erkek bebek biraz iri olur  falan diyolar öle yani zaten içim rahat şeker cikmicaktir öğün biseyler etistirip gelin demişlerdi bende evde atıştırmalık hastaneye gittiğimde kek meyve suyu falan içtim yarım saat sonra falanda şeker içeceğini içtim. Belki ondan yüksektir yarın gorcez
(218 puan)
Anladım canım benimki de erkek bugüne kadar benim de hep öndeydi ama zorunlu nedenlerden dolayı devlete devam edecem. bugün ilk defa bu doktora gidince hemen şeker olabilir vs dedi yarın sağlık ocağında kan verecem ben de bakalım. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız bebislerimizi canım
(75 puan)
Amin canim ins. Erkek bebekler kız bebeklere göre daha büyük iri oluyo inşallah bı sıkıntı çıkmaz Allah'tan hayirlisi
(218 puan)
Amin inşallah canım
0 oy
(307 puan)
Yaptirmalisin tabiki. Şeker varsa asıl o sıkıntı. O bebeğe zararlı.
0 oy
(593 puan)
İkinciyi bugün yaptırdım ben değerlerim normal gibi yarın sorucam doktoruma..Yaptırmayınca gebelik şekeri var mı nasıl anlayacaksınız..Eğer varsa ve tedbir alınmazsa daha büyük sıkıntı dedi bana gittiğim her doktor.
(75 puan)
Kaç ml yükleme yaptılar ikinciye
(593 puan)
100 yapılacaktı ama bulunduğum ilçe çok küçük bir eczane var onda da 75 Lik içeçek vardı. Getirmelerini beklemek istemedim doktor da 75 de olur dedi. Onu yaptılar.
(593 puan)
Doktor bana 50 Lik yükleme taramadır kesin sonuç veremez dedi ben panik olunca..Bu sefer iyi çıktı sanki değerlerim bakalım.
0 oy
Evet iki dilim baklava sadece kana daha çabuk karıştığı için içiyorsun ama tekrar tekrar yapmaya gerek var mi bilemedim. Sınır ne kadardi hatırlamıyorum. Ona gore beslenmene dikkat edebilirsin. Doktor emin olmak için istiyordur ama yani yüksek cikti diye test yapıldığını ilk defa duydum. O zaman en basinda direk 75 lik verseydi bu kadar uzatmazdi yani kac saat aç kalıyorsun.
(75 puan)
İçtim 1 saat sonra kan verdim
3 saatlik bir islem değildi yani o zaman verebilirsin canim. Emin olmak için istiyordur. 75 likte 3 defa kan aliyorlar. Icecekten once, icecekten sonra ve 1 saat sonra tekrardan canim.

651,014 soru

3,427,217 cevap

4,259,748 yorum

183,999 üye

...