0 oy
824 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
kapalı
İyi günler hanımlar dini açıdan anlamı güzel erkek bebek isimleri önerirmisiniz bide Bedirhan düşündük anlamını bilen var mı 
Gebelik haftası 27+2
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

29 Cevap

0 oy
(380 puan)
Yusuf ismi her zaman bana çok anlamlı ve güzel gelmiştir
-Reklam-
0 oy
(314 puan)
bırncı oglum yavuz selim ıkıncı geliyo ınsllah oda yusuf Ali olcak
0 oy
(216 puan)
Benimde erkek hep eyüp ensar düşünüyordum ama eşim mert olsun dedi merte karar verdik kırmak istemedim ilkimiz diye yani eyüp ensar ı öneririm anlamıda çok güzel peygamber efendimiz sav evinde misafir etmiş ensarın anlamı o yüzden yardımcı olan yardım etmeyi seven eyüp te zaten sabırlı demek yine siz bilirsiniz benimki naçizane fikir
0 oy
(59 puan)
Ali ve Furkan isimlerini cok seviyorum oglum olsa bunlardan birini koyardim. Ama asla 2 isim koymam boyle bir isim koyacaksam. Yani zaten isimler insanlarin karakterlerini etkiliyor cunku surekli öyle çagiriliyorsunuz, ikinci bir isim insanlarda bence karakter karmaşasina sebep oluyor. Bu benim görüşüm. Furkan da doğruyu yanlıştan ayiran, iyi ve kötü arasındaki farki gören demek bu arada.
0 oy
(441 puan)
İsmail aras koyucaz biz
0 oy
(35 puan)
2 ay once oglum oldu Muhammed Alp koyduk ismini,esimin istegi uzerine koyduk ismi kirmadim kendisini, ben Baran isminide cok begeniyorum cnm.
0 oy
(310 puan)
Yeğenimin adı Ömer Eymen fikir olsun. Ali Asaf, Ömer Asaf koyan çok duydum. Genelde Asaf ve Aras ismi çok koyuluyor. Dini anlamını bilmiyorum ama Melih ismi de erkek bebeklere çok yakışıyor.
0 oy
(4 puan)
Ben musab ismini çok beğeniyorum peygamberimize en çok benzeyen sahabe eğer oğlum olursa Musab talha koymak isterim. Yada Yuşa veya zeyd ömer.. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 705 göst.
0 oy
17 cevap 1,383 göst.

650,738 soru

3,426,183 cevap

4,258,579 yorum

183,900 üye

...