0 oy
600 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)

İlişkim üzerinden 6. Gün bugün 5 gün geçti yani tahminen üstüne görme lekelenmesi kanama o ne zaman olur burda okuduklarıma göre 7. Gün falan oluyormuş sizin ne zaman oldu veya oldumu? :sideways::)

9 Cevap

0 oy
(1,414 puan)
Herkeste olmuyor ki canım. Bunun olmasını bekleme benim tanıdığım kimsede olmadı mesela burada okudum olanları. Yaklaşık 1 hafta sonra adet olman gerekiyor adetin gecikince test yaptır öncesinde acele etme. İnşallah gebelik olur hayırlısı olsun ♥️♥️
(65 puan)
Teşekkürler bu ayın 3 de ilişki yaşadım 19 da adet görmem lazım inşallah vardır bebiş Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin..
(1,414 puan)
Tek bir belirti bile olmayabilir. Hatta tam olarak adet belirtileri olur kendini adet olacak gibi sanabilirsi. O yüzden belirti bekleme olabilir de olmayabilir de. Herkesin süreci farklı gelişir. En sağlıklısı adet gecikmesini beklemek ve evham yapmamak.
(1,168 puan)
Günün gectimi dha varmı
(65 puan)
Daha var
-Reklam-
0 oy
(1,591 puan)
Herkeste olacak diye bir kaide yok. 

Döllenme olduğunu düşündüğüm günden 6 ve 7 gün sonra beyaz renkli akıntı geldi (gebelikte de bu akıntıdan geliyor). Gebelikten aşina olduğum için yine gebelikle alakalı olduğunu düşündüm. Tam 2 hafta sonra da leke geldi ve 1 gün dahi sürmedi. 
(65 puan)
Beyaz akıntı geliyor ama çok yoğun değil bazen şeffafta geliyor
(1,591 puan)
Olabilir belki ama yine de çok heveslenme. Kimyasal gebelik diye de bir şey var çünkü. Adetin 1 hafta geciksin o zaman test yap, kontrole git vs.
0 oy
(450 puan)
Benim 5+5 benimde olmadı 
0 oy
Canım benim hiç öle kanamam  falan olmadı. Adetime 4 gün kala kan testi verdim hamileymişim. Herkesde farklı oluyor. İnşallah Allah gönlüne göre verirde olur bebişin ben hiç beklemiyordum oldu çok şükür :)
(65 puan)
İnşallah
0 oy
(211 puan)
Bende oldu canım ama bence ona güvenme o herkesdr olmuyor yani
0 oy
(30 puan)
Üstüne görme öyle bişi değil. Adet olman gereken zamanda kanaman olur ama çok az. Yerleşme kanaması. Adet kanamasıyla karıştırılır çoğu zaman. Herkes de olması da beklenmez olursa da kötü birşey değil. 
0 oy
(1,168 puan)
Nasıl byani canım anlamadım ilişki üstüne kanama olmazki eğer hamilelik varsa bazen yerleşme kanaması olur oda herkeste olmaz yani kimisinde olur kimisinde olmaz bende olmadı hiç 
0 oy
(2,722 puan)
O herkeste olmuyor canım bende oldu adetime bi kac gun kala olmustu
0 oy
(1,108 puan)
Ben kendi akıntıma göre hesapladim yerleşme kanaması ikinci hamielleigimde görmedim mesela ama beyaz yapışkan akıntım olmaya başladı o da yumurtlamanın olduğunu gosterirmis onu düşünerek bekledim 9 gün test yaptım var çıktı canım herkeste olmayabilir benim ilkinde olmuştu bu hamileliğimde olmadı :)

649,296 soru

3,420,663 cevap

4,252,303 yorum

183,509 üye

...