0 oy
950 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Arkadaşlar  ilk 3 ayım bitti aşırı zor süreçten geçtim mide bulantım ve kusmalar çok oldu ayrıca evimden evimin kokusndan ve eşyalardan nefret etmeye başladım orda olunca hastalığım dahada arttı. Şuan annemlerde kalıyorum ama bu durumu aşmam lazım .sizde de oluyormu bu ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Gebelik haftası 13+0

29 Cevap

0 oy
(84 puan)
Bende de oldu, evde duramadım mide bulantım daha da arttı, annemler de yattım hep, ama bir süre sonra düzeliyor sonlara doğru kalmıyor hiç merak etmeyin, hiç geçmeyecek sandım :)
-Reklam-
0 oy
(349 puan)
Bende sadece koku hassasiyeti oluştu buzdolabı çamaşır bulaşık makinesi kokularından tiksindim..bi de eşim s*gra kullandığı için işten gelince kıyafetleri ağzı elleri her tarafı kokuyordu diye ilk üç ay yanıma gelmedi ..gelince sarılmk isteyince  nefesimi tutuyordum ki kusmayım:)) ..

ama şükür şükür şükür ki kavgalarımız olmadı zaten normalde de az olurdu da gebelikte hiç olmadı .. aksine ona çok çok düşkün oldum ben ..iyiki de öyle olmuşum inş diğer gebeliklerimde de öyle olurum ..çünkü benimki o an susmuyo hamileliktendir  sesimi etmim  haklısın filan demiyo, kavgayı sürdürür o.. büyür yani  baya kavga..o yüzden iyiki ona düşkün oldum kavga yerine :) 

4 .aydan sonra rahatlıyosun yani  ilk 3 ay kadar yoğun olmasa da azalıyor..benim şuan 31 haftalık oldu ama 25. haftadan beridir boğazımda değişik bişi hissediyorum..meğer yanmaymış  mide içeriği sürekli ağzımda afedersiniz..:( hiç yaşamamıştım yanma duygusunu :(bulantı bitti sıra yanmada  bakalım o ne zaman bitecek "(  

Neyse sağlıcakla doğsunlar bütün bebişler  gerisi mühim değil 
0 oy
(470 puan)
Bende de ilk 3ay oldu. Kıyafetlerden, kahvaltılık tabaklardan, buzdolabından, içindekilerden midem bulanıyordu. Bıkkınlık hissi vardı. Dışarı da çıkamıyordum orda da midem bulanıyor, tansiyonum düşüyordu. Orda da bıkkınlık geliyordu. Ama merak etme zamanla geçiyor. 3 aydan sonra hafifleyerek geçiyor. Bu arada ben de internette bir şarkı sürekli karşıma çıkıyordu. Ondan da midem bulandı. O şarkıdaki bıkkınlık hissi geçmedi.  Ne tuhaf şeyler. 
0 oy
(24 puan)
Ben de eşyalarımdan evimin kokusundan nefret etmiştim. Hatta eşimden bile rahatsız oluyordum gördüğümde eve geldiğinde falan tabii söyleyemiyordum ama. Zamanla geçecek üzülme. Tamamen hormonlardan kaynaklanıyor.
0 oy
(450 puan)
Bende eşya değil ama daha bir ay oldu hamileliğim.Sadece bir haftadır eşime o kadar sinir oluyorum ki hiç görmek bile istemiyorum. Akşam o geleceği saate yakın yatıp uyuyorum. Sabah zaten erken gidiyor görmüyorum bir haftadır . O da her geldiğim de uyuyorsun seni ne zaman gorucem diyor. Ama sesini bile duyunca boğma hissi geliyor. Eşimi sevmiyor muyum diye sorgulamaya başladım. Çok mutlu bir evliliğimiz vardı aslında.
0 oy
(432 puan)
Vala cnm bende 5. Aya kadar evimin her yerinden nefret ediyordum ama snra yavaş yavaş geçti çok şükür.
0 oy
(52 puan)
Bende yatak odasından eşimden ve kokulu sabun ve şampuanlar dan tiksinmiştim
0 oy
(708 puan)
Bende kirada oturuyorum evden tiksindim resmen ev almıştık bitmek üzere bana kalsa hemen taşınalım diyorum eşim ramazanda oruç ağız nereye taşınak diyor bide doğuma 10 gün kaldı ama ben doğumdan sonra kendi evime tertemiz sıfır eve geçmek istiyordum o da kısmet olmadı bayramdan sonra ya artık 
0 oy
Eşyadan değil de benimde evde durasim gelmiyor üzerime uzerime geliyor ev ne yemek yapasim ne evi toplayasim.ne silip supuresim gelio. Ev bana bakiyor ben eve :)) en ufak yemeği gözüm görmek istemiyor bütün yemeklerden kokulardan tiksiniyorum heran bir yere kusacak modda geziyorum cok rahatsiz edici

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 476 göst.
26 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde madonnna (22 puan) sordu
0 oy
12 cevap 379 göst.
17 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Pty46 (53 puan) sordu
0 oy
4 cevap 597 göst.
0 oy
8 cevap 471 göst.

650,272 soru

3,424,379 cevap

4,256,541 yorum

183,764 üye

...