0 oy
138 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (237 puan)
Adetimden 2 gun kecdi test neqativ cikti 2 gun once baktikimda silik cizgi cikmiwdi ama kasik bel aqrim oluyo ara sira bazen fazla ne kadar bekliyim daha hamile ola bilirmiyimki?

2 Cevap

0 oy
(59 puan)
Adet gecikmesi bazı sebeblerden kaynaklı olabilir. Benimde sürekli gecikiyodu. Hamileyim sanıp erken test yapardım. 3. gün gecikmemde bı bakmışım adet olmuşum. O yüzden acele etme sonra hayal kırıklığı yaşarsın. Benim bir hafta adetim geçtikten sonra test yaptım pozitifdi.
(237 puan)
Bende ilk defa boyle oluyo canim bekliyelim hadi hayirlisi inwallah
-Reklam-
0 oy
(2,413 puan)
Senin postuna bakmak icin girdim kuzum.dun onceki testine baktim orda iki cizgi var yani ortasi bos kenarlari iki cizgi gibi olusmuz t cizgin.yani bende bir iki kerea yaptimda testlerim oyle olmustu ilk 10 dakikada cikmisdi.ama yani normal baktimda 3 cizgi gibi goruluyordu.t cizgisi iki hat cikmisdi.yani.dolaysiyla negativdi adetde oldum o testlerden sonra.

Senin testinde oyle cikmis.yoksa benmi yanlis goruyorum normal baktimda 3 cizgi goruyorum senin testinde t cizgisi iki tane cikmis yani ciginin ortasi bos kemarlari cikmis oylemi ben oyle goruyorum.

Yinede hayrli olsun merak etdim acaba tekrar test yaptinmi o testden sonra diye 
(2,413 puan)
Vallah o ici bos kenari cikan cizgi yani o testin guvenilir digilnyani onu pozitiv sayamam cunki kac kere basima geldi.
Ama suan adetin gecikib test yaptin negativse ustelik iliski uzerindende 20 gune yakin gecmis olsa bence kesin cikardi ustelik o silik 3 cizgi cixan testin diyelim positiv idise bu gun taptigin bir az daha koyu cikmaliydi.
Uzmek istemem ama bence adetin duzene oturmamis daha.dusuk sonrasi 2.3 ay adet duzensizliyi ola biliyir .kimisi ilk aydan duzene biner kimisi 2.3 ay sonra
Bende dusuk yaptim biliyorsun hatrlarsan
İlk adetim 37 ci gunde oldu ki dusuk sonrasi 40 gun icinde adet normal sayilir
İlk adetim 7 martda ikinci adetimde 7 nisan aksami baadi gece 8 nisan diyelim adet olmusdum yani ayni gunde .boyle dusunursek eskiden de ya ayni gunde yada2.3 gun erken olurdum.bende sanirim duzene girdi belki felicek ay gecikme olucak bendede bi duzene girmedi daha bilemiyorum.
Ama sana gelince adetin 16 ci gunu iliski oldu ve uzerinden baya gecmis gebelik olsaydi gec dollenme bile olsaydi cikmaliydi.
Gec dollenme soyle deniyor mesa iliski oluyor ya bazi gunlerde .bazende adete yakin iliski olur mesele bir hafta kala o zaman dollenme olursa adetin gecikir ama testde cikmaz neden adete yakin dollenme oldugu icin daha cok yeni o yuzden negativ cikar ve ilerleyen zamanda pozitive doner.ama sen iliski gununu biliyorsun uzerinden 20 gune askin gecmis gec dollenme bile olsa cikardi .diye dusunuyorum uzmeyim seni dahada .hayrlisi olsun hakkinnda kuzum
(2,413 puan)
İnsAllah yaniliyorumdur insAllah hamilesindir
(237 puan)
Ondan sonrada canim 2_3 defa iliski yasamisim korunmadan adetime az 7_8 gun kalmis qalibaa dunde hatta bakalim hayirlisi
(2,413 puan)
Ha o zaman evet gec dollenme ola bilir.onu soylemedin sadece 16 ci gunu dedin o yuzden yorum yaptim.hayrlisi olsun kuzum adetin bir hafta gecikince tekrar test yap hayrlisoyla
(237 puan)
İNsallah canim

649,021 soru

3,419,625 cevap

4,250,898 yorum

183,450 üye

...