0 oy
312 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (272 puan)
Kızlar geçen ay plesanta previa teşhisi aldım şiddetli kanamadan dikkat etmeme rağmen hep yatıyordum bu ay yine kanamam oldu yine hastanedeyim enfeksiyon riskim var 1 hafta yatış verildi bebek şükür iyi ama çok yoğun kanama yaşıyorum doğumunda zor olur dedi doktor plesanta ayrılabilir ya da yapışabilir kan gerekir dedi doğuma 0 rh negatif kan grubumda çok üzgünüm benim gibi olup doğum yapanlar bana yardımcı olabilir mi doğumunuz nasıldı hamilelik sürekli kanama ile mi geçiyor ne yapmalıyım 21 haftadayım. 
Gebelik haftası 21

2 Cevap

0 oy
(40 puan)
Bana aynı teshisi  koydu 19 haftada tamamen kapalı rahim ağzı diye şuan 25+3haftadayim biraz çıkmış yukarıya ama benim 12 haftalikken bir kere oldu kanamam bir dahada kanamam olmadı ama çok agrım var yatış verdi banada birde kan uyusmazligimda var .. bilmiyorum nasıl olcak artık allah kolaylık versin sanada kendine dikkat et kanaman  bir daha olmaz insallah
(272 puan)
Biz dede kan uyuşmazlığı var bu 2.yoğun kanamam iğne de vuruldum Dr 2 3 kez daha kanaman olabilir dedi istihirat verdi bilmiyorum ama kanama olunca çok korkuyorum
(470 puan)
Benimde doktorum plesenta previa dedi. Ve benim de eşimle uyuşmazlığım var. A rh negatif. İnşallah Rabbim sağlıkla ve kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsin.
(272 puan)
Amin cümlemize
-Reklam-
0 oy
(283 puan)

Benim de durumum plesanta previa teşhis en net 24.haftada konuluyor diye biliyorum.

35.haftadayim ve erken dogum riskim cikti gecen hafta ilaçlarla durdumaya calisiyoruz.

Dogum sezeryan olacak kanaman cok fazla olabilir dedi doktor bunun icinde tedbir amacli  kan ilaçlarımın dozaji artırıldı.Arti olarak kan yapici seyler yiyorum. 

Demir takviyesi de yapabiliriz dogum öncesi dendi. 

Buarada benim de 0rh- kan grubum. 

Ama hep iyi düşünüyorum sorunsuz doğum yapan kisiler de cok. Insallah bizde onlardan oluruz:)

(272 puan)
Ayyy inş bizde sağlıkla kucağımıza alırız az kalmış sizin bana kan verebilecek yakının varsa doğumda bulunsun dendi kan zor bulunuyormuş 0 rh - de çok stresliyim ben kanama alanım hala var serum progestan prolüton bir de endol diye hap kullanıyorum Bi de popodan fitil verdiler 2.gün durdu kanamam 1 hafta yatıcam kanamam durdu ama enfeksiyon riski var dün alttan batikonla yıkadı dr o öyle Bi yaktı ki çok stresliyim bebeğim 7 yıl sonra oldu 4 düşüğüm var öncesinde
(283 puan)
Valla benim 6.haftadan 16.haftaya kadar kanamam oldu 1 hafta hastanede yattim geldim evde wc disinda kalkmadan yattim tam hersey iyi gidiyor dedim plesanta previa olabilir dediler buarada benim bir ara suyum azaldi.
Cok zor süreçler vallaha ben hala yatıyorum 6.haftadan 35.hafta oldu.
Simdide erken dogum riskim var gecen haftadan beri ilac kullanıyorum.
Insallah bebislerimizi hayirlisi ile kucagimiza aliriz.
Buarada plesanta previa bebegin suyunda azalma yapabiliyor cok dikkatli olun arti bol bol havuc tüketin o suyu dengeliyor.
(272 puan)
Allah razı olsun havuç suyu tüketicem inş sağlıkla kucağımıza alırız evladlarımızı

649,436 soru

3,421,344 cevap

4,252,973 yorum

183,557 üye

...