0 oy
190 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (28 puan)
kapalı
Kızlar merhaba yarın doktor kontrolüm var 12+5 olarak gidicem cinsiyeti öğrenir miyim sizce çok merak ediyorum ve artık alışveriş yapmak istiyorum. Dua edin lütfen
Gebelik haftası 12+4
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
Alisveris icin erken. Pozisyonu iyiyse yahmini söyler ama kesin olmaz.
O zaman unisex renkler tercih et. Aslinda renginde pek onemiyok. Ben kizima mavide giydiriyirum yesilde renk takıntısı bizde bebeklerin pek umrunda degil süslü seyleri sona sakla. Sari, kirmizi, yesil, turuncu, gri renklerde al almak istediğini. Biberon ve emzik icin acele etme ilk zamanlar almayan bebek sonra hic almıyor. Havkuydu. Sapuandi, psiki kremi, ates olcer, bebe losyonu deterjani falan oyle git giyecek icin acele etme.
(28 puan)
İlk ve son çocuk olacağı için heyecanlıyım biraz ya
Valla hic acele etme canim gelen getirir. Cogu kiyafeti sen tefek seyleri almsya basla, besikti arabaydi, ana kucagiydi. Birak ufak tefekleti anneanne, babaanne, dede amca teyze alsin. Simdidende biraz birikin olsun. Dogunca kis olucak en cok doğalgaz ve bez sıkıntı. Sütün olursa gerisu geliyor zate. Es dost akraba.
(28 puan)
Yaa inşallah
Bebegin yedigi helal giydigi haram derler. Oyle güzel seyle geldi ki bana kitafete para vermedim. 3 -5 kayinvalide 3-5 annem aldi. Simdi yaz geliyir 2 cekmece elbisesiydi sortuydu kisa koluydu simduden hazir birtek zibin alicam o kadar. Biberin ile emzige bosa para verdim simdiye kadar ucuzundan aldiklarima dokunmadi. Dunya para verdigum ezikler 6 ay sonrasi anca kabul edildi oda dis kasiyuci olarak.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 84 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
15 cevap 696 göst.

647,155 soru

3,412,810 cevap

4,242,558 yorum

182,920 üye

...