0 oy
133 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde
Selam.Diğer bölümden geldim.Sorum şu.

Bende akıntı ve koku için tedavide oldum geçmedi.(mantar yok). Şimdi rahim filmi çektirmem lazım . Doktor bir kaç saniyelik, anestezi yapmasakda olur dedi. Dayana bilirmiyim? 

 Diğer sorum, akıntı diyelim enfeksiyon falan. İlac maye içeri yeridildikde bu enfeksiyon tüplere ve yumurtalıklara gidib zarar verme olasılığı nedir? Bu işlemden önce enfeksiyon tahlili alınıb, varsa tedavi edilib sonra mı filmi çekilmeli?
Gebelik haftası 0

5 Cevap

0 oy
(442 puan)
Merhaba ben geçen ay rahim filmi çektirdim. Ben fakülte de cektridim benim agrım çok çok fazla oldu 10 15 sn falan sürüyor ağrı. Fakat özelde olacaksan özelde cihazlar yeni olduğu fazla ağrı yapmadığını duymuştum. Bende enfeksiyon falan yoktu oyuzden o konuda bilgim yok.
(442 puan)
Ozamam çok ağrı hissetmezsin ilacı verirken biraz ağrın olur, özelde olan arkadaşlarım vardi Onlar pek ağrı hissetmemisti bu aci esiginize de bağlı. Dayanırım diyorsanız hiç anestezi almayın.. Ben gebe kalamıyorum diye çekilmiştim iki tüpüm de açık  çıktı beklemedeyiz
Bende gebe kalamıyorum .O yüzden istiyorum.
Enfeksiyon tahlili yaptırdınmı peki?dün  Doktor bahs etmedi de. Evde kafama takıldı
(442 puan)
Yok herhangi bir tahlil falan yapmadilar. Bende ondan sonra enfeksiyon da oluşmadı çok şükür
 Ama bazı doktorlar antobiyotik veriyormuş ne olur ne olmaz diye. Benimki devlet olunca pek önemsenmedi, siz doktorunuza bir danışın
teşekkür ederim canım ♡♡
(442 puan)
Rica ederim canım geçmiş olsun. Insallah ikimizde tez zamanda evlat sahibi oluruz
-Reklam-
0 oy
(593 puan)
Enfeksiyonu bilmiyorum da , ben anestezi olmadan çekilmiştim. Zaten üç dört dakikalık birşey, sadece ialcı verdiğinde küçük bir sızı hissettim o kadar. Ama sizin durumunuz da nasıl olur bilemedim, en iyi doktor değerlendirir heralde.
0 oy
(442 puan)
Devlet hastanelerinde çok ağrılı demişti doktorum özel bir klinikte yaptırmıştım cihazlar daha iyi olduğu için hiç ağrı hissetmedim imkanınız varsa araştırabilirsiniz. Enfeksiyonu da en iyi doktorunuz bilir çünkü her enfeksiyon bir değil ona danışmanız daha iyi olur bence
0 oy
(172 puan)
Enfeksiyonla ilgili bir bilgim yok ama tüplere ya da yumurtalığa zarar verme gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum aksine kapalı tüplere faydası var. Tabi yine de doktorlar en iyisini bilir. Ben de özelde anestesiz yaptırmıştım 2 saniyelik regl sancısı gibi oldu o kadar sanırım denildiği gibi ağrı eşiğiyle de alakalı. 
0 oy
(859 puan)
Bende oldum canım rahim filmi bnde de enfeksiyon vardı hiç bişey olmaz . Ama tavsiyem anestezi alman ben de yarım saat kadar aşırı ağrı oldu hem yapılırken hem sonrası. Bilseydim byle olacağını anestezi alırdım . 
Enfeksiyon derken basit akıntı ve kokumu?

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
8 cevap 131 göst.

649,530 soru

3,421,679 cevap

4,253,407 yorum

183,581 üye

...