0 oy
178 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (85 puan)
Öncelikle hepinize hayırlı iftarlar. Innate balık yağını çiğneyerek mi kullanıyorsunuz, yutarak mı? Kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Doktorunuz size ne önerdi? Birisi mide bulantısı yaptığını yazmış da o yüzden sormak istedim. 
Gebelik haftası 13+4

7 Cevap

0 oy
(594 puan)
Ocean mummy kullaniyorum hic bir yan etkisi yok
(85 puan)
Doktor bunu verdi başka bişey kullanma gereği şu an duymuyorum. Şikayetim olursa değişirim, bahsettiğiniz marka iyi biliyorum onu. Fiyatı ne şu an?
-Reklam-
0 oy
(799 puan)
Bende ocean mummy kullanıyorum bir daha doktora gittimde değiştirecek Demir felan baslatcak fiyatı 96 tlydi en son sanırım canım 
(85 puan)
Evet veriliyormuş. Bende çocukluktan beri demir vitamininin oynuyor sürekli kullanmam iyi olur diye düşünüyorum :) bakalım
(799 puan)
Benimde öyle hatta saçlarım dökülüyordu bı ara tahlillerde nedeni demir ve B12 eksikliği olduğunu öğrenmiştik felan Allah'ım hepimize sağlık versin inşallah :)))
(85 puan)
Saç dökülmesi bende kronik artık :) amin inş hepimize kuzum
(799 puan)
Benim pskolijim bozulmuştu valla ciddi ciddi dökülüyordu suandada dökülüyor ama eskisi gibi değil keşke hiç sağlık sorunlarımız olmasa :))
(85 puan)
Ah nerdeeee :)
0 oy
(3,667 puan)
Solgar kullanıyorum. Çok memnunum:)
(85 puan)
Onu ilk kez duydum :) ya aslında balık yağı hepsi aynı kullanan kişilerde bünyeden bünyeye değişiyor işte
0 oy
(151 puan)
Ben de innate kullandım ilk zamanlar şimdi 35 haftalık oldum.yutarak kullanılıyor. Ben büyük olduğu için yutarken zorlaniyordum.  İlacı bıraktığım zaman mutlu olmuştum:)
(85 puan)
Hahha :) evet biraz büyük ama alışmışım sanırım ben pek hissetmiyorum artık :) ikinciyi de bi doğursam da rahatlasam
0 oy
(346 puan)
Bende innate kullanıyorum canım direkt suyla yutuyorum ve doktor bana bir gün innate balık yağını iç diğer gün içme decaviti iç dedi. Yani bir gün birini bir gün birini. İkisini ayni gün içme dedi. 
(85 puan)
Bana öyle bişe demedi içiyorum hepsini. Netten baktım da günlük balık yağı kullanımı için gerekenden daha fazla alıyoruz günlük. Sizin doktor doğru demiş kesin özeldir :)
(346 puan)
Evet  devlete gidiyordum bende 30.haftadan sonra özele gitmeye başladım özel doktoru  dedi. Daha 2 hafta oldu yani kuzum.
(85 puan)
Bende cinsiyet için gidecem bi özledim özelim havasını :) doğuma bişey kalmamış sağlıcakla gelsin inş balım :)
(346 puan)
İnşallah cümlemizi ki :)
0 oy
(216 puan)
Ben duosvit kullanıyorum +

Demir eksikliği ve b12 eksikliği var onun içinde gyno ferro sanol yazdı ona da başladım en sonda kan ilacı verecek yolun yarısına geldik dua edin inş hepimiz kazasız belasız sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 
(85 puan)
Gyno ferroyu kızımda kullanmıştım. Amin kuzum inş hepimiz için amin birbirimize dua edelim :)
0 oy
(119 puan)
IMOM kullanıyorum hiçbir bulantı yapmadı 
(85 puan)
Bakayım olmazsa ona geçeceğim. Teşekkür ederim:)

648,280 soru

3,417,060 cevap

4,247,828 yorum

183,253 üye

...