0 oy
322 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (21 puan)
kapalı
Merhaba hanımlar sıddetlı bel ve kasıklardan baslayıp dız kapaklarıma kadar inen agrılar sonucu acıle gıttım dırekt catı muayenesine alındım asırı canım acıdı bagıra bagıra muayeneyı tamamladık hıc acılmam yokmus. Kanama su gelmesı nişan gelmesı de yok ama catı muayenesinden sonra yanma batma hissetmeye basladım sızce benı neler bekliyor ılk gebeliğim korkuyorum ve catı muayenesınden sonra sanırım ben normal doğum yapamıcam dıye dusunmeye basladım istemsizce.. 
Gebelik haftası 38+4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(21 puan)
bende ilk gebeligimde ayni seyi yasamistim cati muayenesinde ciglik attim resmen cok korkmustum. doktorumunda isine geldi sezeryan yapalim dedi hic karsi cikmadim cok korkmistum normalden cunku. sonrasinda bin pisman oldum tabi. hastanede yanimda nirmal dogum yapan bi kadin getirdiler ben dogum sonrasi aci icinde dik bile duramazken o oturup dolasip cocugunu emziriyodu. suan 3. gebeligim imkan olsa bunu normal dogursam
-Reklam-
0 oy
(365 puan)
Ya canım işte herkesin acı eşiği farklı olur ki , bende çatı muayenesi oldum ama hiç acımadı..  özelde oldum bende  sancim olduğu için  bakmak zorunda kaldı doktorum.  Benimde yüksek sancı çıktı nst de,ama açılma yok bebek ters hala öyle gercide, devlette mi oldu sana böyle? Bende devlete gidiyordum hipertansiyon  falan çıktı hemen özele  geçiş yaptım hatta bu gün sabah 10 da swzeryan dogumum var durumu çok iyi olan biri de değilim  sattım alyansimi  özelde olacam  canimdan da değerli değil değilse rezil edecekler di devlette beni birde ilk dogumum olacak her yerimin yırtılması ni istemiyorum,çünkü benim buradaki devletteki doktor insan demeye bin şahit ister. Muayeneye bile girerken neden geldin diyerek alır. Çocuk ölmüş 4 kio ve ters bekliycez  sezeryan yapmam ben dedi bana bir de devlette doktor .
0 oy
(1,591 puan)
Çatı muayenesinde kendini kasmaman lazım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 493 göst.
0 oy
2 cevap 213 göst.
30 Nisan 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ayaz Sema (1 puan) sordu
0 oy
7 cevap 226 göst.
7 Şubat 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gly00 (274 puan) sordu

651,121 soru

3,427,699 cevap

4,260,247 yorum

184,033 üye

...