0 oy
170 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (296 puan)
kapalı

Kızlar 4 günlük ovulasyon testim yumurtalik olmuşumdur yardımcı olun

image

Gebelik haftası +0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(224 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Sag en bastaki cift cizgi cok net  bugun olduysa o mutlaka iliskiye gir canim 
(224 puan)
Ne demek tez zamanda guzel haberler alirsin inşallah. Bugunu degerlendir bi de yarin bos gec ertesi gun bir daha iliskiye gir. Bende oyle yapiyodum yani suan yumurtlama dönemi oldugu icin 2 gunde bir iliskiye gir .
(296 puan)
Çok sağol canım benim bide şey sen hamile kaldinmi yumurtalık gununde
(296 puan)
Ovukasyon testleriyle mi yumurtalık günlerini hesapladin
(224 puan)
Onu tam bilmiyorum ama ben bir kere yaptim ovulasyon testini. Yaptigim ay kalmadim galiba. Zaten yumurtlamaya yakin gelen akintilarin yogunlugundan anladim.  Bir uygulama var ben hamile kalana kadar onu kullandim . Orada hanhi gun yumurtlama tarihin hanhi gunler iliskiye girmen lazim. Hepsi yaziyor. Ve denedim tuttu. Sana da yaziyim simdi indir kullan ozellikle hamilr kalma sansinin yuksek oldugu bazi gunleri söylüyor yumurtlamana gore o gunler mutlaka iliskiye gir. Hamile kalana kadar kullandim . Adi  adet takvimi, ovulasyon takibi. Puani 4.9 resimde de pembe papatya var ordan ayirt edebilirsin. Son 3 adet tarihini yazarsin ona göre yumurtlama gununu hesapliyor
(296 puan)
Çok sağol Allah gönlüne göre versin indirdim inşallah en kısa zmnda klrm
-Reklam-

647,700 soru

3,414,810 cevap

4,245,222 yorum

183,067 üye

...