0 oy
270 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (42 puan)

Kizlar bu bebek arbisi kulanna varmı memnun kalan kaç yasa kadr kulaniliyo bagzi anneler sadce 7 aylık olna kadr kulnilir diyo bilgilendirirseniz sevmem.

image

Gebelik haftası 13

8 Cevap

0 oy
(3,685 puan)
Bence bir e bebek mağazasına gidip gözlerinizle görün. Katlanıyor mu, hafif mi, katlanınca küçülüyor mu, araba bagajına vs sığar mı.
(42 puan)
Gitmyi dusnyorum canm saol.
-Reklam-
0 oy
(952 puan)
Kullanışlı olmuyor bu travel sistem almıştım ben bu marka değil ama genel olarak iyi değiller bebek yamuk duruyor dusucek gibi  ve çok yer kaplıyor açıkken de toplayınca da
0 oy
(3,981 puan)

image

ben bunu düşünüyorum gittim gördüm baya hoşuma gitti canım sende bak istersen
(42 puan)
Aynen  bakmak istyorum gidip ama insallh uzun zamna kulanirz okadr para veryiyoruz 7 ay da çok az bı zaman
(938 puan)
Ben bu modeli yakından gördüm ve inceledim. Hat safa da gzel ve konforlu duruyordu. Ama yorumlarda kanz garanti Dr sıkıntı yaşanıyor okudum. Belki gerçeklik payı da yoktur bilemedim. Ben kraft aldım
(1,168 puan)
Bebek biraz büyüyünce sığmıyor malesef baston Bebek Arabası aldım kızım 3 yasinda hala kullanıyorum
(938 puan)
Siz biraz uzun kullanmışsınız ama. Benim oğlum 2yaşında bile dışarda yorulduğun vs oturuyordu. 3yaşında ben bebek arabasını vermiştim bile. 3yaşındaki bir çocuk değil travel hiçbir arabaya tam sığmaz zaten.
(1,168 puan)
Bazen acil işim oluyor koyuyorum içine hala. Rahat oluyor rahat olmasa durmaz zaten icinde hala işimi görüyor açıkçası
0 oy
(624 puan)
Travel sistem gorumcemde vardı gayet de uzun süre kullandı bende travel aldım bu şekil farklı marka hiç ağır hantal değil bebişim doğunca kullanicam hemde şık duruyor. 
0 oy
(73 puan)
Bizde çok seçim ettik hangisini alsak da hem kullanişli hem guzel gorunuslu olur..Arabalarin fiyatlarida uçmus..En son Rose mose modeli aldik,cok memnunum,iyiki de almisiz..Youtubede baka bilirsin aciklama video olmus.Ayan bebe..super ebebk arabasi isterseniz eger baka bilirsiniz
0 oy
(938 puan)
Yooo gayet de uzun kullanılıyor. Evet yanındaki puset 7aya kadar kullanılır. Ama diğer port bebe istediğin yaşa kadar kullan. Ama oturma yeri genişliğine dikkat et. Bende kabin oy istedim ama çift yönlü bulamadım. O sebepten kraft city aldım. 3.çocuğum. Ama araba gayet geniş ve güzel. Büyük olması hariç. Ben büyük pek sevmiyorum. O da kişisel fikrim. 
0 oy
(136 puan)
Bu resimdeki arabalar kullanışlı değil.Bebek bir süre sonra sığmıyor.Görümcem kullanıyor mesela bebeği 1.5 yaşında oğlunun artık sığmadığını söyledi arabaya.Ben bebek arabasını bugün aldım.Babyplus galaxy bebek arabası diye geçiyor yine ebebek mağazasında var.Görünüşü de tıpkı bu araba gibi ama ayak kısmı aşağı katlanabiliyorve çocuk biraz büyüyünce ayaklarını aşağı salabilir o yüzden daha uzun ömürlü kullanılır on bakabilirsiniz .
0 oy
(1,168 puan)
Valla canım ben bu arabalari hiç kullanışlı bulmuyorum çok tanıdığım aldı ama kimse rahat kullanamiyor çok ağır bide içi küçücük ben dedim onlara ama dinlemediler en sonunda dediğime geldiler ben baston Bebek Arabası aldım beneto marka çok rahat hafif harika bir ürün 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 100 göst.
0 oy
7 cevap 393 göst.
31 Temmuz 2022 Doğum kategorisinde Smsda (20 puan) sordu
0 oy
0 cevap 92 göst.
10 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cyssii (40 puan) sordu
0 oy
1 cevap 80 göst.
25 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Deryaferhat (5 puan) sordu

652,494 soru

3,433,248 cevap

4,266,328 yorum

184,414 üye

...