0 oy
126 göst.
Doğum kategorisinde (81 puan)
Benim 14 yıl önce ilk cocugum sezeryanla dünyaya geldi.simdi 40 yasinda 27 haftalik gebeyim.bu çocuğumu normal dogum istiyorum ama doktorum ilk sezeryan olduğu için buda sezeryan olmak zorunda dedi
Gebelik haftası 27+2

3 Cevap

0 oy
(108 puan)
Yok yapan doktorda çok var Instagram da ssvd destekleyen doktor çok var ordan şehrinde bulunan doktoru bulabilirsin
-Reklam-
0 oy
(1,697 puan)
Yapan varda her doktor yapmıyor. Dinlemiştim youtubede ztn %60 oranında şansı varmış onun. Onuda her doktor yapmıyor. Kaan kocatepenin bununla ilgili videosunu açıp bi dinleyin. 
(81 puan)
Tesekkur ederim canım
0 oy
(1,697 puan)
Bende 2. Çocuğumu 40 yaşında doğurdum ilk oğlum 16 sene önce sezaryen olmuştu ben sadece merak ettiğim için sormuştum doktora 16 yıl aradan sonra vajinal doğum olurmuş diye sakın öyle bir işe gitme demişti.. 
(81 puan)
40 yaşında dogum yapmak  zor oldumu.benim ilk sezeryanim çok iyi geçmişti sonrasındada rahattim ama ozel bi hastanede olmuştum ilkini.bu dogum devlet de olucak nasipse inşaAllah buda güzel gecsin diye dua ediyorum.
(1,697 puan)
İlk doğumumdan çoook daha kolay oldu şöyle anlatayım ilk doğumumda klasik lohusa yatağında günlerce yatıp kalmıştım :) bunda hastaneden geldik eşim uyudu ben valizleri boşalttım yıkadım astım, sonra yemek hazırladım yedik eşim işe gitti ben tek kaldım yanımda kalıp bana yardımcı olacak bir yakınım yoktu iyi de oldu kendi düzenimde kafam rahat oldu ..Ağrı oluyo tabi ama ağrı kesiciler çok etkili..İnşallah sizinki de benim gibi çok rahat geçer hızlı iyileşirsiniz ..40 yaşında dogurmak dışında çocuk büyümekte çok keyifli inanın herseyi içinize sine sine daha aklı başında yapıyorsunuz İlk çocuktaki gibi kimse karışmıyor, hiç aceleye getirmeden het anın tadını çıkartıyorsunuz..Sağlıkla gelsin inşallah güzel mutlu günlerde büyütün..
(81 puan)
Pozitif yorumların icin cok sağol canım. En az ilk cocugum kadar heyecanliyim bunda da.boyle guzel yorumlar duymak cok iyi geldi.Rabbim evlatlarımıza sağlıklı ve hayirli ömürler nasip etsin

İlgili bir soru bulunamadı

651,149 soru

3,427,831 cevap

4,260,418 yorum

184,041 üye

...