0 oy
110 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
kapalı
Korkuyorum spinalden acaba ben genel istesem mi hiç bir şeye şahit olmak istemiyorum. Panik atağım var valla o anları hissetmek istemiyorum 
Gebelik haftası 29
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevap

0 oy
(297 puan)
Ben de genel olmuştum spinal çok korkuyorum bende :) 
(30 puan)
Nasıldı peki uyanış zor oldu mu ve ağrı oldu mu çok
(149 puan)
Bende merak ediyorum uyanış o narkozu nasıl atılıyor  bilgi verirmisiniz
(297 puan)
Hic bisj hissetmiyorsun ne agri ne bisi hata ilk kapıdan çıkardılar soruyordum bebeğim nasıl diye
-Reklam-
0 oy
(1,591 puan)
Doktor bana bırakmıştı zaten nasıl olacağını. Muhtemelen senin de öyle olur. Hangisi daha iyi olur diyorum sen nasıl istersen diyor. Ben de spinal anesteziyi seçtim. Yine spinal olmak istiyorum. O anlar çok güzel aslında :). 
0 oy
(5,657 puan)

Bende ilkini genek oldum.busefer spinal olmak isdiyorum..geneldr uyanir uyanmaz keskin bi kesi agrisi ölümden beter. Spinalde o  uyusukluk 5 6 saat uyusuk olunca zaten ameliyat sonrasi ilk aci gissedilen saatleri uyusuk atlatiyomussun.süt 5  gun gelmisdi geneldr  spinalde  doguma sahitlik ettigin gordugun icin hormonlar normal doguma yakin saliniomus ve normal dgumda hemen gelio ya süt spinalli dogum yapincada erken geliomus hemen ol.asa bile 2. Gunu gelmesine raziyim. Grnelde mal gibiydim ayik bayik iki gun hastaneye dair hicbise hatirlamiom bebegi tutup emziremedim bile annem tyttu hep mememe  haliyle baskasinin  verdigi pozisyon nekadar rahat olabilir emme açısı memeyi duzdün kavramamasindan sebep meme ucu yarasi olmusdu. Spinalde en azindan elim kolum tutar ayık olurum kendim sekil verir bebege  kendim tutar emzirmeye calisirim  benim icin arti ve eksiler bunlar spinali bilmuorum ama arastirmalarima gore böyle artilari varmiş yani deniycem görcem bakalim kismet:)

(149 puan)
Çok faydalı bir yorum olmuş genel istiyorum dum bende ilki de spinal oldum aslında ama ben nejter o karnına basma hissini hep hissettim o yüzden genel olim diyordum ikincide ama o narkozdan uyanış şeklini merak ediyordum en doğrusu spinali olmak heralde zaten iki bebeğim dede her anı gördüm bunu da yaşım   sizin yorumunuzdan sonra karar verdim teşekkür ederim
(5,657 puan)
Rica ederim canim. Bende spinali hoc bilmiyorum bakalim yasayoip görcem diyorum hayirlisoyla hayatimda bunuda yapmadim demem denedim derim en azindan:)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 194 göst.
0 oy
19 cevap 1,005 göst.
0 oy
8 cevap 301 göst.
8 Şubat 2022 Doğum kategorisinde sonbebebukucu (108 puan) sordu

648,660 soru

3,418,404 cevap

4,249,204 yorum

183,348 üye

...