0 oy
283 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (167 puan)
Mrh arkadaşlar. Sabahtan beri kahverengi leke geliiyordu şimdide siyahımsı lekeye dönüşmüş. Doktor kahverengi lekeden korkma demişti. Ve kahverengi leke gelebilir dedi. Bundan bir hafta önce şiddetli kanamam olmuştu iki gün hastanede yattım. İlaç iğne serum vermiştiler geçmişti. Şimdide böyle oldu. Başına böyle birşey gelen varmı.
Gebelik haftası 16+5

8 Cevap

0 oy
(829 puan)
İstersen bir acile gitt 
-Reklam-
0 oy
(381 puan)
Hemen acile gitmelisin
0 oy
(535 puan)
Eski kanama alanı geliyor ben de de olmuştu 4 hafta kahverengi leke geldi eski kanama geliyor 
0 oy
(598 puan)
Lekelenme güzel bir şey değil canım 
0 oy
(801 puan)
Hemen acile gitmelisin benim kimyasal gebelikte dusuk gaptigim da kahverengi den sonra siyah gibi lekelerim oldu
(81 puan)
Gecmis veya beklemis kanama tam olarak atilmazsa oksitlenip kahverengi - siyah akinti yapabilirmis reglin son gunlerinde mesela. Yani onceki kanamanin kalanlari olabilir. Ama su an bence riske atmadan doktora gorunmelisin. Icin rahat olsun en azindan
0 oy
(49 puan)
Bende de olmuştu siyah geliyodu kahverengi geliyodu.kanamadan sonra olmuştu.sonra kesildi Korkma kırmızıyı görmedikçe....Ama bi doktora görün için rahat etsin.
0 oy
(126 puan)
Canım hiç korkma bende şuan 14 haftaligim 13 haftalikta bacaklarımdan kan akıyordu senin gibi iğne ve hala hap kullanmaktayım kahverengi akıntıdan sonra siyah gelmesi normal demekki hala içerde atamadığı kan kalarak siyaha dönüşmüş ağrım sizin varmı peki agriyormu kasiklarin eğer ağrıyorsa beklemeden git doktora ama ağrım sizin yoksa eğer dinlen biraz yarın ara direk doktorunu seni tanır zaten hemen durumunu anlat gerekli görürse git hemen. Ama muhtemelen oda dinlenmeni söyler siyahtan sonra tekrar ara ara kahve lekelenme olacak.

Ama paniklicek birşey yok agrin yoksa eğer Allah yardımcımız olsun 
0 oy
(17 puan)
Öncelikle geçmiş olsun yazınızı okuyunca kendim sandım aynısı benimde başıma geldi korkmayın kahverengi lekelenme eski kan Dd doktorum bol bol dinlenin bide fitil kullanın banada verdiler gayet iyi geldi hala benim ara ara lekem oluyo sürekli doktorla irtibat halindeym bitene kadar gelir dd rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 295 göst.
–1 oy
3 cevap 502 göst.
0 oy
7 cevap 326 göst.

649,813 soru

3,422,638 cevap

4,254,454 yorum

183,658 üye

...