0 oy
132 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (393 puan)
Kızlar merhaba. 2. Ye hamileyim ve bu hamılelıgımde kan degerlerım çok hızlı bir şekilde dusuyor. 10 gun once 9.6 olan kanım su an 8.8 olmuş. Ayakta durduguma şükrediyorum. 

Sorum şu, gebelikte kanı düşüp kan takviyesi alan oldu mu? Yada nasıl bir tedavi verılıyor. Kadın doğuma degılde dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Tecrübesi olan paylaşabılır mı ? 
Gebelik haftası 25+2

2 Cevap

0 oy
(188 puan)
Ya kan ilacı veriyorlar günde 2 kez falan içip toparlarsınız ama tavsiyem yeşil mercimek tüketin çorba olarak olur salata olarak portakal suyuyla da destekleyın yanında portakal tüketin e daha etkili oluyo ve mercimek dede et kadar demir var sabahları yumurta yersnz onuda portakalla yıyın suyuyla falan yani
(393 puan)
Bn tüp mideliyim yani midem küçük. Hapları içemiyorum kusturuyor beni ve normal insanlar gibi kusamıyorum :( yıyecek konusunda da zaten beslenmem guzel degıl. O yuzden kan takarlar mı diye merak edıyorum. Dogumda daha da düşecek bu kan ne olacak halim bilmiyorum.
-Reklam-
0 oy
(235 puan)
Canim bende 22 haftalık hanileyim ilk ogrendigimde 8.7 idi. Simdi 10 a cikti. 

Ben ferrum fort diye bir kan ilaci var ondan kullaniyorum bunlara ek siyah üzüm çiğitli olan varya ondan bide bazen pekmez yiyorum. 

Bana da dahiliye ye gitmemi onerdi acildeki doktor kendi kadin dogum doktorum son care kan taktiririm cunku hamilelikte o kanın  arindirilmasi gerek dedi. 

Ama kesinlikte bi dahiliyeye git seni cok etkiliyorsa bebek bizden besleniyor onun kansiz kalma şansı yok ama senin icin zor oluyorsa kesin git canim. 

Ben normal hayatimda da kansizlik yasadigim icin aliskinim. 

Umarim seninde kanin bir an once yükselir 
(393 puan)
Çok tesekkur ederim yorumun için canım.

İlgili bir soru bulunamadı

652,258 soru

3,432,290 cevap

4,265,162 yorum

184,350 üye

...