0 oy
86 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
düzenledi

Merhaba anneler ve anne adayları sorum şu ki kız bebeğe hamileyken neler hissettiniz, neye aş erdiniz benim karnım henüz  pek çıkmadı siz de nasıl oldu 14.15. haftalarda..? 15. Haftaya gelirken iştahım arttı genelde ekşi şeyler istiyorum pek tatlı aramıyorum doktorum haftaya cinsiyeti belli olur dedi.. Ama 12.hafta da kıza benzetti ultrasonda genelde yer değiştiriyor solda, sağda oluyor, bazen yüzü koyun yatıyor bazen piknikte gibi oturuyor ayaklarını birbirinin üstüne atmış ayaklarını oynatıyor maşallah... :) sizde de bu görüntüler olmuşmuydu?Annelik tam bir serüven hergün çok daha meraklı ve derin düşünmek sanırım.. Bakalım  hakkımızda  hayırlısı olur inşallah..  

Gebelik haftası 15+0

5 Cevap

0 oy
(308 puan)
Meraba canım bende kız bebek annesiyim 31.Haftam  24 haftaya kadar yüz üstü yatabilirsin bi zararı yok  benim hamileliğim biraz tohaf aslında  sabah bulantıları, mide bulantısı kusma yemeklerden tiksinme halsizlik vs hiç bişi yaşamadım sadece bel agrım oldu oda yeni öğrendiğim zamanlardan 4 ay a kadar ve göğüs hassasiyeti vardı bende. Hiç aşermedim de bilmiyorum nasıl olduğunu;( sadece arada tatlı şeyler yiyesim geliyo o kadar. 
(15 puan)
Maşallah ne güzel bende de bulantı olmadı ara ara tansiyon düşüklüğü yaşadım uyku hali bir de gece ve sabah kalktığımda  göğüs hassasiyeti dolgunluk oluyor.. Yani kız annelerinden genelde mide bulantısı olduğunu duymuştum.. Maşallah diyim ama ben  hamile olduğumu unutuyorum bazen umarım doğuma kadar böyle hissederim.. karnım yanlardan hafif genişliyor gibi ama önden bakınca da sivri açıkçası belirtilerden erkek diye düşünmüştüm kızı duyunca şaşırdım ama hiç farketmez yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun.. Allah bakabilecek isteyen herkese nasip etsin..Cevabın için ayrıca teşekkürler.. :)
(308 puan)
Amin inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. / Valla benim hassasiyet sabah akşam vardı uyutmuyordu o derece ama şimdi iyi şükür. Gebelik nasıl başlarsa öyle devam eder genelde allahın izni ile rahat geçireceksin gibi
-Reklam-
0 oy
(508 puan)
Ben 25 haftaligim hala cinsiyetini öğrenemedim bir erkek bir kız dediler bende çok merak ediyorum ama hep poposu dönük oluyor gostermiyor kendini
0 oy
(803 puan)
Cinsiyetle alakası yok bunların ben 28 haftalık kız çocuğuna hamileyim inanki hem ekşiyi hemde tatlıyı çok seviyorum yani ayırt edici hiç birşey yok bünyeye bağlı. Karın şeklinden de birşeyler söyleyenler var ya beni gören herkes erkek diyor karnım sivri ama bebeğim kız. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(108 puan)

Benim ilk oğlum oldu. Mide bulantısı baş dönmesi falan yoktu. Durmadan çikolata yiyesim geliyordu. Şimdi bi de kızım olacak. Yine aynıyım mide bulantısı bai dönmesi falan da olmadı. Ben yine çikolata aşeriyorum. Ama kızımın maşallahı var hep sol tarafımda başka hiçbi yere geçmedi niyeyse:)

0 oy
(123 puan)
Ben tam kız belirtilerini yaşıyorum :) midem bulantım çok hala bulantı hapı kullanıyorum. Canım çok ekşi istiyor tatlı hala aramıyorum hiç iştahım açılmadı :) karnım yayvan yanlarima doğru genisledim. Mutlaka herkesin farklıdır ama yüzümde sivilceler bile çıktı :)

İlgili bir soru bulunamadı

654,037 soru

3,439,116 cevap

4,272,657 yorum

184,802 üye

...