0 oy
360 göst.
Doğum kategorisinde (18 puan)
Kontrol diye gittim kızlar doktoruma seni sezeryana alicaz dedi 39+4 teydik..Ben günümü beklemek istiyorum dedim hatta ağladım da beklemiyordum çünkü ve kendimi hep normal doğuma sartlamistim.. doktorum işte bütün riskleri saydı iri bebek bu doguramazsin sana da bebebge de riskli dedi ben de size haber vericez dedim eşimle de durumu değerlendirelim dedik çünkü apar topar ameliyat konuşuldu.. neyse ordan başka hastaneye gittim arastirmaya orda da aynı şeyi söylediler hani bebek 4 üstü normal dogurtamayiz dediler İlk çocuk zaten bisuru riski var falan iiste..ve günün sonunda oğlumu sezeryanla aldım kucağıma.. ve 3980 gr geldi dünyaya seni çok zorlardi dedi doktorlr bidaha .. herşey iistedgmmz gibi olmuyormuş işte ama bebişime kavuştum mutluyuz ikimiz de ve herşeyin hayırlısını Allah bilir herşeyin nasip olduğunu gördüm bidaha..tek sorun sütümuz gelmedi daha ben yine de emziriyorum acısa da emziriyorum ayyy ne uzun yazdım..Allah tüm hamilelere kolay doğumlar nasip etsin.. Allah'a emanet kızlar
Gebelik haftası Bitti

4 Cevap

0 oy
(381 puan)
Hayalini kurduğumuz şeyleri yaşıyorsun şuanda canım. Tebrik ederim ve gözün aydın olsun . O mis kokulu elleri , ayakları ye benim için :)
(18 puan)
O kadar tatlı bir duygu ki öpmeye kıyamıyorum  darısı bütun bekleyenlerin başına İnşallah..
-Reklam-
0 oy
(725 puan)
Gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün inşallah hayalini kurdugumuz melege kavustun darisi bizlerin başına insallah benimde son 50 günüm kaldı sezeryan olacagim bende dualarini eksik etme saglicakla alayım kızımı kucağıma inşallah spinal sezeryan mi oldun genel mi canm
(18 puan)
Spinal oldum çok rahat geçti bebeği görmek sesini duymak falan çok mutlu hissettirdi..
(725 puan)
Rabbim hayırlı evlat eylesin sizlere canım bende spinal düşünüyorum korku heycan panik hepsi bir arada 31 haftamdayim
(18 puan)
Allah yardımcın olsun inşaallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına bende de bisurü karışık duygu vardı:))
(725 puan)
Amin canim sagolasin
0 oy
(35 puan)
Gözün aydın sağ salim almışsın ya kucagina ona bak ister sezeryan ister normal darısı bizim başımıza İnşallah daha çok yolun başındayız ama :))
(18 puan)
Yol o kadar hızlı bitiyor ki günün sonunda nne çabuk geçti diyorsun
0 oy
Ay bu ara fazla duygusalımmokurken gözlerim doldu. 29+3 tryim inşallah oğlum olcak hafta iletledikçe korkuyorum :( Allah analı babalı büyütsün canım benim darısı  tüm bekleyenlerin başına.
(18 puan)
Hepinize dua ediyorum şimdi İnşallah tüm anneler anne adayları bebislerini sağlıkla alır kucağına...Aminnnn
Aminn inşallah

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 582 göst.
0 oy
9 cevap 714 göst.
14 Temmuz 2020 Doğum kategorisinde Özgem1994 (504 puan) sordu
0 oy
9 cevap 653 göst.
0 oy
1 cevap 569 göst.

648,697 soru

3,418,543 cevap

4,249,383 yorum

183,361 üye

...