0 oy
508 göst.
Doğum kategorisinde (139 puan)
Düzce Üniversitesi'ne gidiyorum kontrollerime gebeliğimin ilk günlerinden itibaren. Özel muayene olarak Betül Keyif'teyim uzun zamandır. 33+6 oldum. Doğum yaklaştıkça endişem arttı. Sekreteler hocaların normal doğuma girmediğini söylüyor. Betül hanım girdiğini söylüyor. Ama anladığım kadarıyla denk gelirse. Kafam çok karıştı. Bu hastanede doğum yapan var mı? Memnuniyet veya şikayetleriniz nedir? Özel oda tutulabiliyor mu ücretle, tek kişilik? Doğum öncesi sancı sırasında eşlerimiz yanımızda olabiliyor mu? 
Gebelik haftası 33+5

2 Cevap

0 oy
(229 puan)
Ben de betul hanima gidiyorum. 28 haftaligim.ilk muayenrde sordum kendisinr doguma giriyor musunuz diye. Takip ettigim hastalara giriyorum dedi. Ondan sonra bu konuyu hic konusmadik. Son aylara dogru tekrar acarim bu konuyu diye dusunuyordum. Sorunuzun cevabini ben de merak ettim. 
(229 puan)
Mesela gece dogum olursa evinden cikip gelecek mi? Dogum sirasinda stajr ogrenciler oluyor mu? Bunlari soracagim. Sizin bir sonraki kontrolunuz ne zamsn sorarsaniz beni de bilgilendirir msnz.
(139 puan)
26 Nisan. Stajyerler giriyormuş dedi bir İnt. Dr. Az evvel eşimle konuştuk hatta 26 Nisan'da bunu da soracağız inşallah. Ya biz sorduk aslında Betül hanıma, ben giriyorum dedi ama yarım yamalak. Denk gelirse dedi. Burada olmazsam girmem tarzında konuştu. Gece olsa gelmez bence. Aksilik olursa gelirim dedi.
-Reklam-
0 oy
(94 puan)
Hanımlar aynı sıkıntı bende de var bende cagsu ya gidiyordum  en son devlette doğum yapim diye Düzce üniversitesine gittim Alper başbuğ ya oda ben normal doğuma girmiyorum asistanlar oluyor dedi sezeryanda ben giriyorum dedi benim de kafam çok karıştı
(94 puan)
Tam sizden haber bekliyorum
(229 puan)
Hilbilab ben de haber bekliyorum:)
(139 puan)
Doktoruma sordum. Stajyerler giriyor. Öğrencilere git diyemeyiz dedi. Onun dışında özel oda tutabilirsin ama boş oda varsa dedi. Çağsu da doğum yapıp bir risk olduğunda buraya gönderiyorlar. Devlette aksilik olsa buraya gönderiyorlar. Burası son nokta dedi. Çok paralar verip doğum yapıp memnun da kalmayabilirsin. Önemli olan sağlık açısından her şeyin yolunda gitmesi dedi. 1 yıldır buradaymış ama kötü bir muameleye denk gelmemiş. Sanırım ikna oldum. Stajyer falan izliyormuş ama. Mecburum sanırım. Bolu da bir ihtimal. Ama bakalım.
(94 puan)
Bende ayın 5 ine randevu aldım Atatürk devlet hastanesinden bakalim
(229 puan)
Hilbilab haber verdigin icin tesekkur ederim. Sizin doktorunuzun adi neydi? .peki doktor benmkendim girerim mi dedi yoksa o gun nobetci doktor kim varsa o girer mi dedi

653,048 soru

3,435,484 cevap

4,268,831 yorum

184,566 üye

...