0 oy
732 göst.
Doğum kategorisinde (25 puan)
Hastane tercihiniz özel mi devlet mi? 
Gebelik haftası 28+2

25 Cevap

0 oy
Valla doğum normal olacaksa hepsi hastane işte hiç bir özelliği yok aslında. Çünkü özelde sen milyarları basınca doğumu senin yerine onlar yapmıyolar hepsi senin elinde. Heee bı ne oluyo pışpışlıyolar işte gaz veriyolar falan e o kadar paraya da normal tabii yaparlar. Sezaryen de belki dikiş falan değişik olur orasını bilemem . Gereksiz yani bebeğim saglikli olduğu ve herşey yolunda olduğu sürece o kadar parayı ozellere vermem . 
(624 puan)
Hiçte gereksiz değil asıl normal doğum zor olan hem canından can gidiyor hem azarliyolarmis hem stajer ebeler hemşireler doktor bile bakmiyomus nasıl gereksiz oluyor ayrıca alttan dikiş atılıyor o da çok önemli. Asıl sezaryen bence farketmemesi lazım uyusturup yapiyolar zaten ameliyat ve ameliyatta daha dikkatliler
Öyle olmuyo işte . Şimdi hangi doktora gitsen normal doğumu tamamen sana bırakacaklar senin elinde çünkü sen çekeceksin sancıyı da ıkınmayı da sen yapacaksın onlar sana sadece prenses gibi davranacaklar sende onlara milyarlar dökeceksin sırf bu yüzden. Alttan dikiş diye tutturmussunuz ne olduğunu neden yapıldığını bilmeden . Dikiş atmayan pek az doktor var sayılı yani . Devlette normal doğum yapmış biri olarak ne azarlama ne hakaret ne bir ilgisizlik hiç birini görmedim . 3 tane ebe bir de doktor girdi doğumuma çok da memnun kaldım . Her hastane bir değildir belki bilemem . Canı çok tatlı olan çok da parası olan özele gitsin tabi ki tutan yok.
-Reklam-
0 oy
(708 puan)
Bence özel ama maddi durum ile alakalı tabikide
0 oy
(277 puan)
Her ikisi de dogumu yaptiriyor sonucta ne gerek var masrafa 
0 oy
(803 puan)
Özel tabiki imkan varsa. Ben en başından beri bir doktora gidiyorum ve o doktor özelde yapacak doğumumu. İmkanınız varsa gidin bence çünkü şuan doktorum sayesinde o kadar rahatım ki iki ayım var şimdiden hazırım.
0 oy
(386 puan)
Ben devletten yanayım nedenini sorarsanız özeller en ufak sıkıştığında hemen devlete sevk ediyor birsey oldu mu mesuliyet kabul etmiyor ben  o yüzden devlete gidiyorum ilk doğumum da devlette oldu sezeryan oldum doktorum iyiydi ikincide de nasip olursa devlette olacağım biraz merhamete bakıyor ben özelde ki doktorlarında  hastaları azarladıgini biliyorum hem para veriyorsun hemde azar yiyorsun yani  o yüzden devlet hastanesinde doğum yapmak en iyisi bence 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 258 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
21 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Slagezer64 (12 puan) sordu

667,657 soru

3,495,672 cevap

4,347,868 yorum

188,286 üye

...