0 oy
136 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (208 puan)
Normal karından mı bakılıyor kızlar 

2 Cevap

0 oy
(727 puan)
Evet karından bakılıyor. Normal ultrasondan birazcık daha fazla sürüyor. Bebeğin bütün organları inceleniyor.
-Reklam-
0 oy
(349 puan)
Evet  :) ultrasonda nasıl normal her ay kontrole gittiğin zaman karnından bakılıyor ise bunda da öyle ..tabi daha ayrıntılı ğörüyo dktor kalp odacıklarına  kadar en ince detayına kadar görüp bilgi veriyor size ..bi problem yoksa zaten söylüyo ..

ama bizim dktor şu an hiçbir problem görmedim dedi fakat doğunca problemli doğarsa bunun için bana dava açarsanız kabul etmem demişti kağıt imzalatmıştı bize ..her duruma hazırlıklı olun diye çünkü %100  bişey diyemeyiz ultrasondan nasıl %100emin olalım ki demişti ..şuan bebeğin çok sağlıklı bi sorunu yok dedi ama %100sonuc almak istiyorum emin olmak istiyorum derseniz amniyosentez  yapmak istiyorum derseniz siz bilirsiniz onunda ücreti 5000 tl dedi..anne karnından içerideki sıvıyı enjektör ile alıyorlar yurt dışına gönderip inceletiyorlarmış  sonuc 15,20 güne anca çıkarmış ..kesin sonuç oymuş..ikilemde kalmak istemiyorum kesin öğrenmek istiyorum dersen bunu yaptır dedi ..

Ben ise yok dedim ne gelirse allahtan geliyo dedim  hem engelli doğsa bile bu benim sınavım olur aldırmayı asla düşünmem dedim . Tamam siz bilirsiniz dedi 

Yani demem o ki ayrıntılı ultrason bile %100sonuc vermez ..deneyimli doktorlar perinatologlar ne görürse onu söylüyo 

İlgili bir soru bulunamadı

650,298 soru

3,424,467 cevap

4,256,633 yorum

183,769 üye

...