0 oy
366 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (40 puan)
Normal doğum yapan arkadaslar süreci anlatirmisiniz doktorum normal doğum diyor ve ben çok korkuyorum
Gebelik haftası 37+3

8 Cevap

0 oy
(2,038 puan)
sana doğrusunu söylemek isterim kuzum zor oluyor sancı ve bebeğin çıkış anı özellikle ama 15 dakika felan dayanılmaz oluyor sadece bebek doğduğu zaman rahatsın hemen toparlarsın.Ben geçen doğumdan çıkınca bağdaş kurup yemek yemiştim 10 dikişim olmasına rağmen.
-Reklam-
0 oy
(717 puan)
Ayyy resmen iç sesim olmuşsun aynı durumu bende yaşıyorum 
0 oy
(42 puan)
Ben kızımı 9 cm açıklıkla gtm hastnye ebe bana boşa gelmisin evde dogrurdun sen dedi  ve yarm saat dogrdum diksm atıldı kızma kavuştum zor oluyo ama rabbim sana yardım eder bol bol dua et.
(12 puan)
Çoçuk doğdukdan sonra ağrı kesici yapıp mı dikiş atıyorlar ?
(42 puan)
Evet bana iğne yaptılar uysturmak için çok hisetmdm canm
0 oy
(414 puan)
Bende ayni sekilde korkuyorm ama malesef sezeryan da kolay bir dogum sekli degil  bu sekilde dusunebilirsin 
0 oy
(158 puan)
Ah canım hiç korkma diyəmem ama yaşadığın o acı zaten anneliyi anlatiyor o sancı hepsi gecici yalançı sancıyla kəndini aldatma tam böylə Herr 5 dk bir dayanilmaz sancı geldiginde hastaneye git ama hastaneye gitmeden once doktoruna Haber ver o zaten doğulacaq kəndini yorma dinlenmene bak bolca merdiven in cik plates topunda 20 dk falan spor yap çok guzel bir duyğu inşallah rahatlıqla dogurursun cocugun cikma anida öylə cokta zor degil yanı sən kəndini nəyə sartlarsan o olur və hazır et kəndini saglikli doğum ən iyisi
0 oy
(14 puan)

Normal doğum yapmak o kadar güzel birsey ki :) evet zor ama Rabbim yardim ediyor kesinlikle. Bebek icin de senin icin de en en guzeli normal dogum bunu unutma. 

Son 2 hafta bol bol pilates yap squat hareketleri yap bol hurma ye hamile zumbasi yap hatta :) 

ben ilk bebeğimde 9 santim açıklıkla hastaneye gitmiştim. 9 santim açılana kadar beni uyutmuş bebeğim. Allah'a Güven ve bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah :) 

0 oy
(231 puan)
Ah ah ne sen sor ne de ben anlatayım normal dogumu
0 oy
(118 puan)
Bende normal dogum istiyorum ama bir okadar da gözüm korkuyor beni ne bekliyor ne yaşarım bilmiyorm sürekli bunu düşünüyorum Allah yardımcımız olsun inşallah 

İlgili bir soru bulunamadı

653,932 soru

3,438,766 cevap

4,272,251 yorum

184,776 üye

...