0 oy
133 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1 puan)
17.haftadayım toksoplazma testim pozitif cıktı önümüzdeki hafta amniyosentez olucak korkuyorum. Başına böyle birşey gelen anneler bilgilendirebilirmi..
Gebelik haftası 17

4 Cevap

0 oy
(30 puan)
Yani hamileyken mi geçirdin toksoplazmayı 
(1 puan)
Evet suan geçiriyormusum
-Reklam-
0 oy
(614 puan)
Ablamda gecensene ki gebeliginde toksoplazma çıktı ama bebeğe bulaştığını bakmak için o da amniyosentez oldu karından iğne ile bebeğin olduğu amniyo sivisindan örnek alındı ama sonuç temiz çıktı bebeğe bulaşmamış anne geçiriyormus kedi kumu veya pisliği çiğ et ve iyi yıkanmayan yesillikten bulaşıyormuş
(1 puan)
İnş benimde bebekte temiz çıkar
0 oy
(196 puan)
Canım ben de iki kedi annesiyim benim de toksoplazmam pozitif ama bebekte sorun gözükmedi öncesinde bağışıklık kazandığım için. İçini ferah tut, bolca dua et takdiri Allah'tan❤️
(1 puan)
Tek dileğim bebeğime geçmemiş olması inş benimde bebekte cıkmaz
(196 puan)
İnşallah canım, dualarım seninle
0 oy
(56 puan)
Yeni mi öğrendiniz ilaç kullandınız mı? *.. Bende şu an geçiriyorum 13 haftalık oldum 7. Haftamda öğrenmiştim öğrendiğimden beri ilaç kullanıyorum..
(1 puan)
Evet yeni öğrendim bu hafta yaptı benim dr. Antibiyotik verdi onu kullanıyorum. Sizin bebekte cıktımı peki
(56 puan)
Yok amniyosentez haftasına gelmedim daha.. Yaptırmak konusunda da emin değilim.. 3 dr takip ediyor şu an toksoplazma durumumu 3 ü de olumsuz konuşmadı ilaç kullanırken plesenta geçişi çok düşük ihtimalmiş.. İlaçlarını kullan kendini strese sokma dediler.. Dua ediyoruz Allah yardımcımız olsun..

651,077 soru

3,427,488 cevap

4,260,030 yorum

184,020 üye

...