0 oy
197 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (133 puan)
30 haftalık ikizlere hamileyim. Fakat son 1 veya 2 haftadır aşırı hareketli bebeklerim. 

Hareketli olmaları çok iyi bir şey. İyi besledikleri ve oksijenlerini güzel aldıklarını gösterirmiş.

Ama öyle şiddetli ki hareketler resmen yerimden sarsılıyorum. Canımın acıması hiç önemli değil de bu kadar da şiddetli hareketler bu haftalarda normal mi ki?

Birde size sormak istedim? 
Gebelik haftası 30+1

5 Cevap

0 oy
(409 puan)
Aynen canım hareketli olmaları her zaman iyidir. Çok normal benimde öyleydi. 
(133 puan)
Teşekkür canım cevabın için.
-Reklam-
0 oy
(96 puan)
Merhaba konuyla alakasiz ama bende ikizlere hamileyim 14 hafta olduk ama kasiklarimda karnimda  ve belimde agrilar var sizdede olmusmuydu doktor kontrolumede 2 hafta var endiselendm 
(133 puan)
Merhabalar.. Hayırlı olsun öncelikle bebişlerin. Adet ağrısı gibi ağrı kasıklarda ağrı ben hep yaşadım. Bel ağrısı olmadı bende ama. Şimdi bile ağırlaşmama rağmen ara ara bel ağrım oluyor. Ama bence normal.
Kontrollerin 2 hafta da olmuyor mu?
(96 puan)
Yok 3haftada .. tup bebekle hamile kaldigim icin biraz pimpirikliyim galiba herseyi kafama takiyorum sizin haftaniz ilerlemis neguzel insallah bende gorurum o haftalari:)
(133 puan)
Bende tüp bebek ile hamile kaldım canım. Öyle valla sabır ettik çok Allahım sonu da güzel olur inşallah. İster istemez korkuyorsun. Doğal hamilelik ile farklı bizimkisi. Hala bir dünya iğne fitil kullanıyorum. O korku hep var. Ama bunu ileri boyuta taşıma lütfen. Herşey olacağına varır. Allah ın emaneti onlar bize. İlk 3 ayın geçmiş. Risk daha azalmış. Şimdi artık büyüyecekler. Ben hep 12 haftam geçsin diyordum. Sonra 20. Haftaları göreyim dedim. Bir baktım 30 oldum. Zor ama zaman geçiyor işte. Sende geleceksin bu haftalara içini ferah tut.
0 oy
(717 puan)
Hareketli olmaları sizin de dediğiniz gibi iyi daha dün bile nst ye bağlandığım bebeğim nst de sürekli takılan cihazı itlerin durdu en sonunda hemşireler serum bağladılar dursun diye doktorum hiçbir problem yok dedi hareketli olusuna
(133 puan)
Hadi ya o derece yani. İşte ilk deneyim olunca insan sorguluyor herşeyi.
Yerleri de dar tabi genişledikçe muhtemelen yer açmaya çalışıyorlar Kendilerine.
Benimde kontrolüm yarından sonra bakalım görücez inşallah bebetolarımı
(717 puan)
Ayy dusunsene daha Anne karninda kavga ettiklerini :))) çok güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olmak Rabbım hepimizin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
(133 puan)
Ben benimkilerin ettiklerini düşünüyorum yoksa bu hareket başka birşey olamaz
(717 puan)
Sağlıkla gelsinler insallahh
0 oy
(7 puan)
Bende 31+2 günlük ikizlere hamileyim benimde öyle çok hareketlıler ama çok agrım oluyor artık hiç yürüyemiyorum bel agrım çok oluyo inan çok zor günler geçiriyorum benim bebeklerin geçen hafta 1500 gr  her ikiside çok şükür gelişimleri iyi 4 hafta sonra doğum yapacam senin durumlar nasıl bebekler  nasıl kilo olarak bide doktorunuz kaçıncı haftada alacak bizim 36 veya 37 dedı
(7 puan)
Ay ne güzel bende çok kız olsunlar istemiştim ama nasip erkekten  yanaymış sağlıklı olsunda kız oğlan fark etmez senin tüp bebekli benim normal yolla oldu iki düşüğüm oldum ama donra rabbim iki tane verdi evet benimde midem bulantım çok oldu şuan acayip mide yanmadı yaşıyorum ve adet olacakmışım gibi şiddetli agrım oluyo bazen artık doğuracam sanıyom günler geçsin artık doğurup rahatlamak ıstiyorum çok zor
(133 puan)
Aa ne güzel ya Allahım işte çok büyük. Benim 3. Deneme de çok şükür başarılı oldu. Bir kez de doğal yol ile hamile kaldım. Ama boş kese imiş kürtaj oldum.
Nasip bu güne olacakmış.
Bende de çok adet ağrısı gibi oluyor. Birde böbreğime çok baskı yapıyordu bir bebek.
Yemek çok sıkıntı ama sadece 5 kilo aldım.
Valla çok zor. Ama tabi daha dursunlar da istiyorum. Yoruluyorsun dimi sende.
(7 puan)
Evet ya her ne  kadar zor olsada günlerine kadar beklesınleler istiyorum kuveze  girmelerini istemiyorum sağ salim kucağıma almak ıstiyorum doğum yapıp eve dönmek ıstiyorum bebeklerine bakalım artık nasip bu günlerde geçer gıder
(133 puan)
Aynen canım bende hiç kuveze girmesinler istiyorum dediğin gibi hep birlikte hastaneden çıkalım istiyorum. Allahım bugünleri gördük çok şükür. Devamı da geldin inşallah.
(7 puan)
Insallh canım rabbim ikimizinde ve tüm hamılelerın yardımcısı olsun
0 oy
(1,645 puan)
Bence normal. Benim tek bebek ama beni sarsıyor resmen sizin 2 sini hic düşünemiyorum:)) bu arada haftamız ayni
(133 puan)
Aa ne güzel. Sorma ya yerimden sallanıyorum bazen. Aman aman iyi olsunlarda hiç sorun değil. Bir sorun çıkmaz sa öncesinde doğum 36 veya 37 de olacak benim. Ama sanki ben daha erken olacakmış gibi hissediyorum.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 696 göst.
14 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Marissa_123 (15 puan) sordu
0 oy
3 cevap 304 göst.
0 oy
5 cevap 550 göst.

651,024 soru

3,427,262 cevap

4,259,797 yorum

184,002 üye

...