0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (365 puan)
kapalı
Kizlar 35 haftalık  doğum yaptim  .oğlum 3 kilo 230 gram doğdu ama kuvezde çok zayıflamış:( meme ucum  yok ,pompa ile sagip  veriyorum  ama  nereye kadar ,meme mi alıştırmam  lazım ne yapıp ne edipte .hemşire ile denedik   silikon meme ucunu hemen çıkıyor sabit bi durmuyor..  oradaki mi acaba biraz kalitesiz falan di da olmadı,tekrar bi eczaneden alıp  denesem mi ne yapsam . Oğlum  yanımda çok şükür ama çok ince kalmış bacaklari falan :( sürekli de uyuyor o kadar zor ki uyandırması resmen uyurken sagdim  sütü  biberon merhaba katıp iciriyorum  ne yapcam şaştım kaldım.annem bir laf der kaynanam laf der .ya meme ucum  yok bebeğim zaten çok küçük alamıyor  bile gelen giden cins cins konuşur.
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Gebelik sonrası konular için sol üst menüden "Gebelik Dışı Soru-Sohbet veya Bebek Bakımı" alanını kullanınız.

1 cevap

0 oy
(3,667 puan)
Benim oğlum 34+1'de doğdu ve o da kilo verdi. Haftasına göre kilolu olan bebekler daha çok kilo veriyor yani ödem atıyorlar. İlk doğdukları anda çok şiş oluyorlar zaten. O andaki görüntüsü ile kıyaslama yapma. Zamanında doğsun veya doğmasın bebekler kilo verirler bir hafta, on gün kadar. Sonra kilo alma sürecine girerler. Ayrıca silikon uç al elbette, bir dene. Denemekten zarar gelmez. E-bebek'te de göğüs ucu çıkarıcı aparat satılıyor. Göğüs ucunu çıkarıp öyle ver bebeğinin ağzına.
(66 puan)
Canım öncelikle stres yapma bu kadar senin stresini bebeğinde hissediyo Rabbım yardım olsun meme ucu silikonuda sakın kullanma memeni ver bebeğine emerek çıkaracak zamanla ben 1 ay kadar kullandım sütüm azaldı kızım mememi tutmuyodu silikon ucu takınca emiyodu sadece yalancı emzik yapmıştı beni
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 625 göst.
0 oy
2 cevap 126 göst.

647,794 soru

3,415,148 cevap

4,245,590 yorum

183,090 üye

...