0 oy
113 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
Kızlar 12 haftalık hamileyim orucu gayet iyi tutuyordum bu zamana kadar fakat bugün akşam asiri kan şekerim düştü çok kötü oldum bebeği etkilermi oruca devam etmelimiyim 
Gebelik haftası 11+6

2 Cevap

0 oy
(97 puan)
Hamilelik konusunda fetva var tutmayabilirsiniz. Bebek 3 aydan sonra sizden beslenmeye başlıyor. Tamamen size kalmış aslında. Ben 26. Haftamdayim sık acikiyorum ve bol şu içtiğim icin tutamayacagimi düşündüm. Bu konuda dinimizde izin veriyor zaten. Bebek etkilenir mi ne kadar etkilenir onu tam olarak bilemeyiz. 
-Reklam-
0 oy
(585 puan)
İlk 3 ay bebeğin organları oluşuyor son 3 ay da kilo alıyor aradaki 3 aylık dönemde tutabilirsiniz diyorlar , yani önemli bir zamandasınız evladınızın sağlığı için dikkat etseniz daha iyi olur bence. Gebelikte tutmayız sonra kaza yapabilme imkanı verilmişken zorlamak karnımızdaki bebeğin hakkına gşrmekten başka bişey değil bence , Rabbim sağlık afiyet versin size de evladınıza da :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 244 göst.
0 oy
1 cevap 106 göst.
0 oy
8 cevap 421 göst.
11 Temmuz 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kastamonuluyuz37 (164 puan) sordu

1,455,570 soru

23,885,195 cevap

321,541 kullanıcı

...