0 oy
189 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (114 puan)
kapalı
Kızlar 25 haftalığım 21 den beri halsizlik oluyor gün içinde sık sık elim kolum kalkmıyor uyku yok ama gözlerimi açamıyorum çok kötü baş dönmesi oluyor bütün tahliller normal çıkıyor sebebini anlayamadım psikolojik dediler en son. Neden zor geçiyor böyle bunu yaşayan tek ben miyim acaba?Korkutuyor bu durum beni.
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(56 puan)
Vitamin ve magnezyum kullanıyor musun canım? Benim de öyleydi takviye aldım daha iyi oldum
(114 puan)
Bütün takviyeleri alıyorum bir sıkıntı da çıkmadı kanda
-Reklam-
0 oy
(471 puan)
Psikolojik falan değil canım. Hormonlar ve bizim kan vitamin vsnin bebeğimize gitmesinden kaynaklı. Tahlillerine baktırmani tavsiye ederim.
(114 puan)
Baktırdım sıkıntı yok dedi o korkutuyor zaten beni tahliller normal ama ben kötü hissediyorum
(471 puan)
Hiç korkma canım çok normal. İnsan bir zaman geliyor berbat oluyor sonra toparlıyor sonra yine aynı.
0 oy
(4,215 puan)
Vıtamın ekslıgı vardır canm
(114 puan)
Hayır yok her şey normal çıktı doktorun dediğine göre yeni baktırdım
0 oy
(279 puan)
Bende şuan öyleyim.20+2 yim.Sanırım hava değişiminin de etkisi var.Elimi kaldırmaya halim olmuyor bazen baş ağrısı da çok çekiyorum.Bütün testler temiz vitaminlerini tam alıyorum bende.Duş almak iyi geliyor.KorkaCak bişey yok yani içini ferah tut :) 
(114 puan)
Ay çok teşekkür ederim gerçekten çok çaresiz hissediyordum çünkü vücut olarak rahat değilim nefes almaya gücüm gözlerim kapanıyor öyle ki güçsüzlükten baş dönmesi oluyor öyle bir halsizlik neyse ki olabiliyor demekki

652,362 soru

3,432,697 cevap

4,265,663 yorum

184,378 üye

...