0 oy
395 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (113 puan)
kapalı
17+4 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim. Bikac gündür çok net bi şekilde hissediyorum hatta 16 haftadan vardı sanki ama hep gaz olabilir bağırsak hareketleri olabilir diye diye 4 gündür çok net bi şekilde hissediyorum özellikle yemek yedikten sonra başlıyor pıt pıt diye atıyor resmen çok heyecanlıyım özellikle attığı zaman elimi koyduğumda elim bile çok az hissediyor. Genelde de içten çok hissediyorum daha dışa pek vurmuyor. 
Gebelik haftası 17+4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevap

0 oy

seçti
 
En İyi Cevap
Bende 16. Haftamda pıt pıt şeklinde hissetmeye başlamıştım 17. Haftamda eşim dokunduğunda ufak ufak hissetmeye başladı 20. Hafta da daha sertleşti şu an 27+6dayım bazen oturduğum yerde sarsıyor :) :) güzel duygular canım. Bu dönemde herkesin eli karnımda hoşlanmasam da onlarda hissetmek istiyor diye düşünüyorum ses etmiyorum :) 
(113 puan)
Şuan yazmak için elimi karnımda çektim :)  evet çok çok heyecan yapıyorum . Bian önce eşimin de hissetmesini istiyorum ben anlatırken kıskanıyor biraz kendisi göremiyor hissedemiyor diye :) sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin inşallah canım :)
-Reklam-
0 oy
(1,257 puan)
O kadar erken değil canım benim ilk gebeliğim ben 14 de net hissetmeye başladım
(113 puan)
Sürekli yorumları okuyorum herkes imkansız falan yazmış ondan erken diye düşündüm :) siz şanslıymışsınız ben daha birkaç gündür hissediyorum:)
(1,257 puan)
Evet nasipliyim sanırım :) Bana da erken dediler ama benim vücudumu benden iyi tanıyacak değiller. Haftanız ilerledikçe hareketleri gittikçe kuvvetleniyor, sağlıkla gelsin bebeğiniz ))
0 oy
(1,641 puan)
Erken değil canm sağlıcakla gelsin:)
(113 puan)
Teşekkür ederim canım:)
0 oy
(103 puan)
Normal canım nabız atışı gibi olur hatta hayırlı olsun:)
(113 puan)
Teşekkür ederim ☺️☺️
0 oy
(349 puan)
Normal bu haftalarda hissetmen ben 15 de ilk kez minik kıpırtılar hissetmiştim gaz sanmıştım..ama 18,19 haftalardaki hareketle aynı olunca 15 de hissetmiş olduğum şey ..gaz olmadığının kanısına varmıştım ..şuan 32 haftalık olduk ama tekmelerin maşallahı var sen daha bişi hissetmiyosun  ilerleyen haftalarda gör  kemiklerim kırılıyo gibi oluyo kasurgam leğen kemiğim filan pert 
(113 puan)
İnan o günleri sabırsızlıkla bekliyorum yeterki elimi attigimda okşadığımda tepki versin başka bişey istemiyorum biliyorum çok zor ama insan hissetmek istiyor ☺️
(349 puan)
Gelicek o günler zaman çok hızlı ilerliyor haftalar gün olmuş günler saat resmen..dün gibi hatırlıyorum hamileliğimi öğrendiğim anı şuan 50 gün kaldı doğuma bak ..koskoca 8 ay geçti seninde o günleri ğörmen çok yakın :) baskı yaptıkça uyutmadıkca  hatırlıcan beni :) bi an önce doğsun diycen bu defa.. tekmelerden rahatsız olup:)
(113 puan)
Evet çok hızlı geçiyor zaman Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok az kalmış sizinki :) benimde hemencecik geçsin inşallah :)
0 oy
(528 puan)
13 haftada hissetim ben kimse inanmadı Dr gidince dedi ne kadar hareketliler 
(113 puan)
Hadi ya şanslısın o zaman
0 oy
(18 puan)
Bende 17+4 de çok çok net hissetmiştim çok heyecanlı
(113 puan)
Evet çok güzel bir duygu :) Allah kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
(18 puan)
İnşallah :)
0 oy
(541 puan)
Daha çok erken canım ben net şekilde 20.haftamda hissetmeye başlamıştım. Sen erken hissetmişsin ne güzel
(113 puan)
Evet erken galiba ama daha önce de hissedenler varmış :) hiç durmuyor kıpır kıpır hep:)

İlgili bir soru bulunamadı

650,303 soru

3,424,479 cevap

4,256,651 yorum

183,770 üye

...