0 oy
130 göst.
Doğum kategorisinde (708 puan)
Silikon uç ile emzirme süresi ne kadar olmalı.? Bebek doyuyor mu ? Mama takviyesi yapilmali mi ? Nasıl bırakılmali ? Doymaz diyorlar tam göğsü bosaltmiyor diyorlar doğru mu ? Napacam yardimm:(

2 Cevap

0 oy
Memeyi bebege verirken al cenesini tutarak memenin al siyah bölgesi vererek başlatıp siyah bolgenin buyuk bir kismini almasini saglarsan hem meme ucunun küçük olması rahatsiz etmez hemde catlagin olusmaz. Gun icinde ucu bu sekilde deneyrek kaldirabilirsin.

Bebegin gunde 5 cisli bezden fazlasini veriyorsa doyuordur.

Yeni dogan bebekse memeni birajaba kadar emsin, istedikce ver ve memekeri siraya koyarak emzir kuvveti artinca ikisinide emecek.

Gogsunun bosalmadigini dusunuyorsan sagim yapabilirsin. Ama bebegin midesi 1 ay kadar yumurta buyuklugunde cok tazzikli degilse bosaltiyordur.
(708 puan)
Sütüm var ama silikon uç bosaltmaz doymaz diyorlar bende korkuyorum aç kalmasın diye veriyorum mama
Bebegin emiyorsa silikonucu takmada sütünu suriup agzona ver onuda bırakır
(708 puan)
Gogsumu öyle emmiyor
-Reklam-
0 oy
(1,093 puan)
Canım stres yapmışsın belli biraz sakin ve akışa bırak sütün geliyorsa mama başlama meme ucun varsa silikon uca gerek yok ama ucun yoksa kullanabilirsin ilk zamanlar emer durur emer durur memeyi tam boşaltamaz tabi çabuk yoruluyor bundan sebeb sık emzir saat ile işin olmasın her ağladığında ver zaten yenidoğan bir bebeğin midesinin bir bezelye kadar olduğunu düşünürsek üç beş damla bile kafi geliyor 1. Ayda bir yumurta kadar anca oluyor zaten o emdikçede senin sütün çoğalıyor çiş takibi yap günde 5 6 bez çıkıyorsa tamamdır su verme kesinlikle zaten sütün yüzde 80 i su hem ihtiyacı yok hemde su ile doldurma midesini bu süreç bol bol göz teması kur sen bol su sıvı yeşillik tüket allahın izniyle herşey kendiliğinden yoluna giriyo o emmeyi sen emzirmeyi öğreniyorsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 559 göst.
0 oy
6 cevap 234 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
29 Eylül 2022 Doğum kategorisinde Akturkmelisa (202 puan) sordu

647,905 soru

3,415,544 cevap

4,246,063 yorum

183,130 üye

...