0 oy
286 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)
kapalı
Anneler ben yarın tam 20 haftalık olacağım ve bebeğimin tam olarak hareketlerini ne zaman hissedebilirim? Ara ara pıt pıt diye hissediyorum ama çok hissetmek için ne kadarlık olması lazim?
Gebelik haftası 19+6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(363 puan)
Birazdan konu kilitlenir başlıkta soru ozetlenmedi diye ama haftan ilerledikçe o da kendini daha iyi hissettirecek. Birkaç hafta sonra göbeğinin kalkıp indiğini göreceksin. 22de ben çok rahat hissediyordum.
(73 puan)
Canım başka başlığı kabul etmiyor yapacak bişey yok. Bende henüz çok hissetmiyorum ama geçen hafta kontörlüm vardı doktora da dedim oda daha küçük biraz büyümesi lazım hissetmen için dedi ama ilk gebeliğim olduğu için yine de merak ediyorum.
(363 puan)
Benim de öyleydi o haftalarda sadece bir pıt vuruyordu iki üç gün hiçbir hareket hissedemiyordum. Az daha sabır :)
-Reklam-
0 oy
(692 puan)
22-24. Haftalar arası cosuyorlar baya karnın dalgalaniyor :))
(73 puan)
Ayyyy inşallah canım :) bende hareketlerini tam anlamıyla hissetmek istiyorum artık:)
0 oy
(111 puan)
Yavaş yavaş hissedersin çok net hissetmek için 30 hafta olman gerek ama iç karnin genisse  gine hissetmen zor olur  ozamanda doğuma yakın ancak olur hissetmen yeri daralicaktir  ozaman hissedersin mesela , benim iç karnım geniş ben geç hissettim net olarak ara ara  ufak tefek hissediyordum kendini belli ediyordu burdayım diye taki  doğum yaklaştı daha net hissettim bu vücuda  bağlı  kafana çok takma  suan kucuk olduğu için sert tepkiler versede hissetmesin korkulacak birsey yok stres yapma hissetmiyorum diyerek   ara ara tatli yeg ,sohbet et , sevdiğini hisetir hareket ettikçe dönecek  sana ufaktan tekmeler atar bocek ısırması gibi gelebilir veya gidiklanir gibi gelebilir 
(73 puan)
Çok teşekkür ederim canım saolasin o kadar rahatladım ki şuan. Çok seviyorum hergun seviyorum. Hergun sesli kuran okuyorum. :) Arada pıt pıt diye hissediyorum. Ama genelde kasığımda hissediyorum bazen uyurken midemin olduğu sağ tarafa falan geliyor baskı yapiyor falan. Bu arada tatlıyı da aşırı yiyorum :) ama tatlı yiyince genelde az az hissediyorum:) bide erkek çok yediriyor tatlıyı :)
(111 puan)
Masllah  erkek bebekler geç kendi belli eder  ama ileri haftalar tekmeleri sert olur.. ilk gebeligim oglandi benim Sağ salim kucağına almayi nasip etsin evlatlarımızı simdi  2 gebeligim kız  oda abisi  gibi  sana tavsiye çok tuzlu gıdalar  turşu,salam,sosis,sucuk  uzak durun ,tuzlu abur cubur tüketmeyin   odemlerin olur erkek bebekler erken ödem yapiyor  kalıcı olmasın sizde bol bol su iç ,
(73 puan)
İnşallah canım rabbim sağ sağlık yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Benim ilk hamileliğim ama çok şükür ben öyle hiç zorlanmadım. Çok tuzlu yemiyorum ama arada da turşu yiyorum her zaman değil. Suyuda günde rahat 3 litre kadar tuketiyorum. Bilmiyorum az mı tuketiyorum ama fazlasını vücut almıyor.:))
(111 puan)
Amin inşallah ... turşu hiç yeme etkisi çok fazla 3 litre normal fazlası zarar olur ideal içtiğin litre
(73 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim.:)
0 oy
(185 puan)
Senle aynı haftadayım ve aynı gündeyim hafif pıt pıt oluyor bende heyecanla bekliyorum bakalım 
(73 puan)
Aaa ne güzel :) inşallah daha belirgin hissedeceğimiz zamanı da yazarız buraya :) bu seferde aşırı hareketli diye yazıyormuşuz:)))
(185 puan)
Ay inşallah cnm ilk hareketinde söz yazıcCam

İlgili bir soru bulunamadı

651,255 soru

3,428,309 cevap

4,260,834 yorum

184,082 üye

...