0 oy
290 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (1 puan)
Merhaba hanımlar,

Ben PCOS’luyum ve bitkisel tedavi ile bu durumu çok şükür çok güzel bir şekilde toparladık. Artık yumurtlamam ve adet döngüm düzene girdi.

2 yıllık evliyim ve geçtiğimiz ay (mart) ilk defa hamile kaldım yalnız yumurtlamam o dönemde siklüsün 26. gününde gerçekleşti yani geç yumurtladım.

Belirtilerim çok erken başladı ve anca yumurtlama+16.gününde testim pozitif çıktı ama malesef aynı gün kanamam geldi (adet oldum) ve bir kimyasal gebelik gerçekteşti. Doktor kontrölü ile tabi ki.

Bu ay (nisan) yumurtlamam siklüsün 20. gününde gerçekleşti ve akıntımdan da anlamıştım zaten. O günleri tabi ki değerlendirdik ve yaklaşık bir hafta sonra tekrardan belirtileri yoğun bir şekilde yaşıyorum yani göğüs şişmesi ve hassasiyet, ara sıra kasık ağrısı, sabahları hafif bulantı ve baş dönmesi, gaz, ruhsal haller değişiklikleri.

Kendimi aslında hamile gibi hissediyorum yani içime öyle doğuyor ama geçtiğimiz hafta bir rahatsızlıktan dolayı hastaneye gitmiştik ve kan tahlili yapıldı, gebelik yoktu. Bu arada yumurtlama+10/11 gün olmuştu.

Şimdi sorum şu: geç döllenme şeklinde gebelik anca bir kaç gün sonra tekrar belli eder mi kendini? İçimde iyi bir his var ve umudumu kaybetmek istemiyorum. Reglim önümüzdeki 2-3 gün içersinde gelmesi bekleniyor aslında. 

Sizce yumurtlamanın geç olmasından kaynaklanabilir mi? 

4 Cevap

0 oy

Benimde gec döllenme oldu ve adetimjn 13.gunu pozitif çıktı o da 65 değerle kan sonucumda çıkmıştı önceki günler evde test yaptım çıkmadı yani son adet tarihim 19 subat mart 13 te iliski yaşadık mart 19 da adet olmadim ve tam 13 gün geçti sonra çıktı hamileligim normalde şuan 9 haftalik ması bekleniyor ama ultrasonda 7 haftalik Rabbim isteyen tüm anneye nasip etsin inşallah <3

(1 puan)
Çok teşekkür ederim bana küçük birumut oldu bu cevabın   rabbim kucağına evladını sağ sağlim almayı nasip etsin.
Ben de öyleyse 1 hafta daha bekleyeyim, inşaallah pozitif sonuç alırım :)
Aynen biraz daha bekleyin inşallah pozitif sonuç alırsınız Amin Allah razı olsun inşallah <3
-Reklam-
0 oy
(46 puan)
Bence de bekle inşallah oluşur benim de son adet tarihinene göre 1 hafta geri geç döllenme oluşmuş olabilir demişlerdi 
(1 puan)
Dün akşam femometer markasının erken gebelik testini yaptım, pozitif çıktı  ama diğer test (prodoctor) hafif çizgi bile çıkmadı yani bembeyaz. Acaba yaptığım test yanlış sonuç vermiş olabilir mi?
0 oy
(9 puan)
Ben de pcosluyum adet tarihinden bir ay sonra oldu nerdeyse umudunuzu kaybetmeyin.Saglikla kavuşun inşallah.
(1 puan)
Hiç inanılır gibi değil ama gerçekten öyle oluyormuş. Folikül yani yumurtanın rahime ulaşım yolu mu uzuyor nasıl oluyor?
0 oy
(1,591 puan)
Bence olabilir. Bekle bakalım. Adetin 1 hafta kadar geciksin. Döngülerin kaç gün ben anlayamadım. Yumurtlama 20. gün olduysa üzerinden 10 gün geçtiyse 30. gün olur. 30. gün geçen haftaysa şu an nereden baksan 33. gündesin en az. Regle 2 3 gün varsa döngün 35 gün mü :).
(1 puan)
Merhaba, evet biraz beklemeye karar verdim, önünüzdeki günlerde adetim gelmesi gerekiyor bakalım ne olucak. Bu gebelikten önce 27 gündü, sonrasında adet döngüm aşağı yukarı 32-35 güne çıktı :)

647,044 soru

3,412,471 cevap

4,242,116 yorum

182,890 üye

...