0 oy
916 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (379 puan)
Hanımlar bu hastaneye daha önce gitmedim Dr lale aslanovaya randevu aldım övdüler hastanede veya bu doktorda doğum yapanların yorumlarını merak ediyorum yardımcı olur musunuz? 
Gebelik haftası 30

1 cevap

0 oy
(90 puan)
Afiyet hastanesi çok kazık bi hastane. Lale aslanova da pek önermem  bi arkadaşım doğum yapacakti onda. Mesai saatime denk gelirsen yaotiririz anlasilan fiyata. Mesai disinda olursa doğum ekstra ucret istemişti. Hastane zaten iyi bi hastane değil. Çamlıca erdemi tercih edebilirsiniz.
(90 puan)
Bir arkdaşım normal doğum diye gitti oladi sezaryana alacaklardı yatış yapılmış doğum parasını da yatirmişlar.sonra buraz bekelemek istemiyorum normal doğum olur belki diye. Yatırdığı doğum parasını istemiş şu tahlili yapalım bunuda yapmamiz lazım diye analiycaginiz parayi iyade etmemek için bi şekilde oyalamış bitirmişler parayı.
(379 puan)
Ya benim kuzenim orda doğurdu o kadar memnun kaldı ki ikinciyi de oraya gidiyor hala ve bende Bi gideyim bakayım dedim inşallah memnun kalırım ya inanın doktor aramaktan yoruldum
(90 puan)
gidin bi deneyin  menun kalırsınız umarım
(0 puan)
Fatimakhon, bence sizin yalnışınız var. Hastanede mesai dışı doğumlara ücret farkı alınmıyor. Hatta biz bile şok olduk bu kadar düşük doğum ücretine doktor bazen bir kaç kez evden geliyor.
(379 puan)
Ben doğurdum herşey muhteşemdi aklı olan oraya gitsin uygun fiyat harika hizmet
-Reklam-

650,373 soru

3,424,774 cevap

4,256,992 yorum

183,791 üye

...