0 oy
171 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
Plesenta anterior prezentasyon baş geliş ne demek bilgisi olan varmi 
Gebelik haftası 23+4

3 Cevap

0 oy
(17 puan)
Baş geliş doğum pozisyonu almış demek 
(51 puan)
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(52 puan)
Biraz önce doktordan geldim bana da aynısını söyledi, normal bir durum anterior plasentanın rahmin ön duvarına yerleşmesi, baş geliş de bebeğin başının aşağıda olması.
(51 puan)
Öylemi tesekkurler
(443 puan)
Posteriyor nedemek onu biliyonuzmu benimkinede oyle diyorlar
(52 puan)
O da rahmin arka duvarı o da normal bir durum ilk gebeliğimde öyleydi.
0 oy
(23 puan)
Banada aynısı dendi şöyle deyim bebek hareketlerini daha geç hissedersiniz çünkü sizin karniniz ile bebek arasına plasenta yerleşmiş durumda ama bunun herhangi bir sıkıntısı yok normal bir yerleşim yanj tek dezavantaji bebeği daha geç hissetmek ben mesela sadece ayağını ve başını hareket ettirdiginde hissediyorum çünkü elinin ve gövdesinin oldugu kısımda plasenta var doktor bana tek tek gösterip açıkladı sagolsun . Baş geliş olarakta bebek normalde son aylara doğru bas geliş pozisyonuna geçer ama bizimkiler şimdiden baş geliş pozisyonuna geçmiş yani başi aşağı da vajina kisimda ayakları yukarı da mide kisminizda bu durum sonradan duzeledebilir bu şekilde devam da edebilirmis.  
(51 puan)
Tesekkur ederim.cok aciklayici oldu doktora soramamistim demekki ben o yuzden bebegimin hareketini hissetmiyorum ama tekmelerini cok net bir sekilde hissediyorum
(23 puan)
Sizin plasenta demek ki baş kısmına doğru yerlesimlidir bebeğin yarısı kadar oluyor benim ki öyleydi işte nereye yerlesirse o bölgeyi daha geç hissediyorsun. Ne güzel tekmeleri hissediyorsunuz bende sadece başını aşağı yukarı falan yapınca hissediyorum başka hiçbir hareket yok oda baş geliş pozisyonunda olduğu için vajinadan dışarı çıkacak gibi oluyor kötü hissediyorum ama doktor Bi sıkıntı yok merak etme dedi .
(51 puan)
Benimkide öyle hep asagida hissediyorum.her dakika tuvalete gitmek zorunda kaliyorum ama tekmelerini 16 haftadan beri hissediyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 507 göst.
0 oy
4 cevap 448 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
4 cevap 260 göst.

651,023 soru

3,427,253 cevap

4,259,791 yorum

184,001 üye

...