0 oy
932 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (915 puan)

İlk çocuğumdan deneyinliydim ama bu başka, çok yoğun yalancı sancılarım var. Haftam da daha erken. Sürekli acile gidiyoruz ama sorun yok deyip geri yolluyorlar. Lakin kuru kuru sancı çekmek de hiç kolay değil. Birşey olmasın tabi ama bari bir teşhis konsun, ilaç, vitamin işe yarasın. Yalancılar başlayınca yapılacak ne varsa yapsamda nafile.

Sizler nasıl başa çıkıyorsunuz yada başa çıkabiliyor musunuz? 

Gebelik haftası 29

5 Cevap

0 oy
(258 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

Cnm kasılmaların icin.magnezyum kullanman lazım heralde yazmışlardır . umarim erken dogum olmaz sende kotu dusunme , sancin gelince uzan dinlen pozisyonunu değiştir . dogurcam diye dusunmemeye çalış . en azindan tehlikeli sureci atlatmani.dilerim . 

(915 puan)
ALLAH razı olsun, ilginç olan da magnezyuma ihtitacım olduğunu düşünmüyo doktorlar. Ama ben zorla yazdırdım. Ne kadar yatsamda geçmiyor. İnşaALLAH erken doğum olmaz. İlk çocuğumda de vardı, 35de gelmeye kalktı. Umarım bunda olmaz..
-Reklam-
0 oy
(277 puan)

Bende 28. Haftamin sonundayim nerdeyse gecen haftadan beri kramplarim gece sancilarim cok oluyo bu yalanci sanci dediginiz nasil bi his?

(915 puan)
Tamam işte, bunlar yalancı sancı. Gerçeğine hazırlık ama erken ve sık olması bunaltıcı. Size de şifa duası ile inşaALLAH.
(277 puan)
Amin zor ama gecicek insallah allah sizinde yardimciniz olsun benim ilk gebeligim tecrubesiz olumca anlamiyo insan tabi ne oldugunu :) cati agrilarim var cok fazla dun gece aglayarak uyandim resmen genital bolgenin ust kismi resmen kasilmis gini kemiklerim kiriliyo gibi hissttm bi ara hic kipirdayamcam sandm agladim acidam sonra gecti cok sukur ama cok zor yuruyorum bunlar erken doguma sebep oluyomu peki
(915 puan)
Valla kişiye göre değişir. İlkinde 35de gelmeye kalktı, bunda umarım gelmez. Doktoru sık sık bilgilendirin. Ben öyle yapıyorum. İlkinde normal dediler ciddiye almadılar. Bunda elhamdülillah yakınen ilgileniyorlar :)
(277 puan)
Evet bide doktorlarin onemsememesi yokmu sinir ediyo insani soylicem bende sancilarim oldugunu
0 oy
(641 puan)

Kas ağrısı olabilir üşütuyorsan agrın olabilir benim diğer çocuklarım yazın doğdu çok abartılı agrın olmadi ama 28 haftaligim üşüttügum için arada sancim oluyor ve böyle devam edecek gibi

(915 puan)
Tahliller de temiz, birşey yok. Herhalde nasibimde bu var.
0 oy

yalanci dedigin kasılma diyosun dimi benimde 31 in basinda oldu cok artik dayanamadım gittim nstye bagladi sanci cikmadi ama enfeksiyonum ilerlemis  ondan dolauo antibiyotik yazdu bide magnezyum verdi iyi geldi suan durdu 

(915 puan)
Tüm tahliller temiz çıkıyor bende elhamdülillah. Evet hem kasılma, hem ağrı oluyor, sertleşme de cabası.
0 oy
(484 puan)

Ilk yalancı sancımi 33. haftamda bir arkadaşımın vefat haberini alınca yaşadım. ikinciyi de geçtiğimiz cuma sanırım yorgunluğa bağlı yaşadım. sürekli olmadığı için tavsiye veremem açıkçası ama ben dinlenince geçiyor ağrılarım. 

(915 puan)
Dinlenince bile geçmiyor bende, anca sabaha kadar yatınca. Akşam yine aynı... Başınız sağolsun.
(484 puan)
Dostlar sağolsun. Doktor ne diyor peki?
(915 puan)
Herşey normal, rahim büyüdüğü için olabilir, diyor. Başka biri gazdır diyor, diğeri yorgunluktan diyor. Sık sık acile gidince sürekli farklı doktor görüyor tabii. Erken doğum riski olmasın diye gidiyorum, yoksa bende biliyorum neden olduğunu..

647,154 soru

3,412,806 cevap

4,242,545 yorum

182,920 üye

...