0 oy
255 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (2 puan)
Arkadaşlar gebe kalmadan kısa bir süre önce idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim ancak henüz daha adet günüm gelmediğinden, gebe miyim değil miyim  emin olmadığım için antibiyotik kullanmadım . Enfeksiyon değerlerim çok yüksek çıkmıştı ben de çok rahatsızlaştım. Kadın Doğuma gittim doktorum 6+5 haftada tekrar idrar testi yaptı bakteri uremiyor antibiyotik veya ilaç vermiycem dedi. Bol bol Su iç dedi. Bunun üzerine de 1 hafta daha geçti hala çok rahatsızım. Mahvoldum. Geceleri daha sık rahatsızlığım artıyor. Bu durumu yaşayan veya farklı bir önerisi olan arkadaşlar lütfen cevaplar misiniz.
Gebelik haftası 7+5

2 Cevap

0 oy
(441 puan)
Ben 32 haftayım başından beri tekrarlıyor enf bende hala fıtıl kukkanıyorum ve hastanede de yattım suyu bol iç. Ben kızılcık suyuda yaptım çamasırını sureklı değiştir.  Ama engel olmak cok mumkun olmadı.  Ben hamılelıkden once ole enf hıc yaşamamıstım. Bu kadar çok
(132 puan)
Gebeyken kullanılan ilaç var niye işkence ediosun kendine
-Reklam-
0 oy
(98 puan)
10. Haftamda bende de vardı enfeksiyon bebeğe zararı olmayan bi ilaç yazdı doktorum güvenle kullanabilirsin için rahat olsun dedi bir haftada geçti çok şükür. Günde 3 3,5 lt su içmaniz lazım eğer dayanamıyorsan tek dozluk bi ilaç var onu yazsın doktorun. Yoksa bu süreç uzar. 

650,938 soru

3,426,971 cevap

4,259,463 yorum

183,977 üye

...