0 oy
69 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (194 puan)

Sabahtan beri baş dönmesi var. Gözümün önü Kararıyor sanki. Halsizlik simdi başladı. Ondan önceki mide bulantısı haftalarımda bile yoktu..

Siz o dönemleriniz de ne yapıyodunuz 
Gebelik haftası 11+0

1 cevap

0 oy
(454 puan)
düzenledi
Belirtilerinizi kimseyle kıyaslamayın. Herkesin gebeliği, bebeği ve bünyesi farklıdır. Belirtiler de herkes de farklı olur. Hamilelikte mide bulantısı, baş dönmesi, halsizlik normaldir. Bunu kaçıncı haftada yaşadığınız sizin bünyenizle ve gebeliğinizle alakalıdır. Ben 6. haftadan sonra mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım yataktan kalkamıyodum. 12. Haftadan sonra toparlandım 18+5 olduk gayet de iyiyim. Mide bulantım falan da kalmadı çabuk toparladım. Ama çevremde 6 aylık olduğu halde hala mide bulantısı yaşayan, yedikçe çıkarmak için lavaboya koşan ve hala da yataktan kalkamayan tanıdığım var. Dediğim gibi bünye meselesi.
(194 puan)
Kıyaslama değl. Bu belirtileri yaşayan cok hamile oldugu için. Nasıl başa cıkmıslar onu soruyorum. İlla ki çözümü bulan vardır. Düşünceleriniz için teşekkür ederim :)
(454 puan)
Kıyasladığın için demedim zaten doktorumun bana söylediğini söyledim ama genel olarak yaşanılan şeyler bunlar :) başkalarında kolayca geçerken ya da işe yarayan çözümler olurken sende olmayabilir onu anlatmaya çalıştım. Bu günler geçtikten sonra sonuç güzel olacak bunu düşünerek dayandım ben :))
-Reklam-

654,565 soru

3,441,019 cevap

4,274,786 yorum

184,931 üye

...