0 oy
306 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Düşük tehlikem var. Korkuyorum dün kanama azdı bugün çoğaldı
Gebelik haftası 2. Gün

7 Cevap

+2 oy
(1,414 puan)
Canım sana açık açık yazacağım. Doktorlar sağlıksız bir gebelik olması ihtimaline karşı kalp atışı duymadan bir şey yapmıyorlar. Eğer bebeğin sağlıklıysa sen ne yaparsan yap o bebek oraya tutunacak ama sağlıklı değilse yani bebekte ciddi anomaliler varsa vücudun onu tutmayacak düşük olacak. Düşük kötü bir şey değil bu yüzden vücut bu sağlıksız embriyoyu atıp bir an önce tekrar gebe kalmak istiyor çünkü. Eğer düşük olacaksa doktor sana ilaç vs yazarsa birkaç gün geciktirir sadece düşüğü. Aynı şeyleri yaşamıştım ondan dolayı biliyorum. 

İstirahat etmek ve cinsel ilişkiye girmemek dışında yapabileceğin bir şey yok. Kalp atışı başladıktan sonra sana progestan verirler bir çeşit hormon. Kendini yormadan uzan dinlen korkma. Bak ben geçen gün öyle bir kanama oldum ki bir sürahi kan boşalmıştır bacaklarımdan aşağı, salon kan gölüne döndü ama hastaneye gittim çocuk sapasağlam yerinde. Sen de bekle bakalım geçecek inşallah Allah şifanı verir sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
-Reklam-
0 oy
(985 puan)
Başka doktora yada hastaneye git imkanın varsa 
0 oy
(921 puan)
İlaç filan vermedi mi. Ne zaman adet oldun en son
0 oy
(1,591 puan)
Beklenen adet tarihin ne zamandı?
0 oy
(283 puan)
Sana ilac ya da serum vermesi lazim hatta eger riskli ise yatirmasi lazim. 

Benim haftalarca suren bir kanamam oldu olabildiğince az hareket et ayaklarinin altina bir yastik al yuksekte tut baktın gecmiyor direk baska bir hastane ve doktora görün.
0 oy
(273 puan)
Başka hastaneye git canım evde birsey yapamazsın 
0 oy
(845 puan)
Bnimde ilk hamilelgmde kanamali gttim ewe gnderdi hic bisey ypmadi xnku zaten dusuk yapiomusum ilgilenmedi bile.cok sinir olmustum ozamn doktora.ama 3 dusukten snra anladimki sagliksz bi gebelikse vucut atiyormus onu.

651,308 soru

3,428,493 cevap

4,260,993 yorum

184,093 üye

...