0 oy
578 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (27 puan)
Arkadaşlar internette araştırdım bulamadım size sormak istedim .Hamile kaldığımı öğrendiğimden bu yana hep ani korkunun bebeğe zarar verir mi diye duşundum çunki herşeye korkan biriyim mesela bugun iftara davetliydik sandalye kırıkmış iki,üç kere düşme tehlikesi yaşadım ve ani korku yaşadım sonra değiştirdim sandalyeyi ama bu ani korkular bebeğe zarar verir mi diye düşünmeden duramıyorum.
Gebelik haftası 22

4 Cevap

0 oy
(627 puan)
Dün gece tam uyıya dalarken eşim hapşırdı ve kalbim yerinden cıkacaktı bende de oluyor canım ayetel kursi oku oyumadan 7 defa bakara süresi oku eger namaz kılıyırsan her kıldıgında oku ben öyle yapıyrm   şimdi iyiyim  Allah şifa versin seni ve yavrunu korusun insallh
(27 puan)
inşallah canım ya sağlıcakla alırız kucağımıza.  Herşeyden ani korku yaşıyorum inşallah bebeğe zararı yoktur :)
(627 puan)
Bişey olmaz cok takma rahat ol ama ayetel kursi oku canım bol bol oku şifadır Senin ve bebegin için şifadır ben hergğn Kuranı kerim okuyorum bebegime bana şifadır insallah
(27 puan)
Teşekkür ederim canım bol bol okurum bundan sonra :)
-Reklam-
0 oy
(2,865 puan)
Homonlardan dolayı irkilme çok oluyor :) Benim de öyle. Hiçbir şey olmaz ama. İçiniz rahat olsun. Stres yapmayın yeter :)
(27 puan)
En ufak birşey beni korkutuyor mesela bulaşık yıkarken bardak elimden kayıyor ben ani korku yaşıyorum  sonra bebeğe bişey olur mu diye düşünüp hamileli zehir ediyorum kendime hemen internette araştırmaya başlıyorum.Allah sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin :)
(2,865 puan)
Canım stres bebeğe zarar verir. Takılma. Ne olursa olsun kendini rahatlat sakinleştir
(27 puan)
stres yapmamaya çalışıyorum canım elimden geldiğince
0 oy
(5,671 puan)
Bise ilmaz canim o korkunun bebege zarar vermesi soyle bise. Ölüm haberi alirain nebilim kaza haberi alirsin birden şok gecurir kan beynine sıcrar gbi basindan assa kaynar sular dökülür gbi dizlerinin bagi coUlurde  ayılıp bayılıp ćokekalirsin oturdugun yerde falan o tarz korku zarar verir nasi tansiyonun yukselir falan.yada ayilir bayilir duşersin duşmekden zarar gelir bebege falan.yoksa biri arkandan böh deyince korkunca ccga bise olmaz.icerden ani ses duydun irkildin cocuga bise olmaz.   Dusecekmis gbinoldun cocuga bise ol.az. o tarz seylere hamile olmayan biri de irlkilir korkar zqten mantiken.ama diyelim bi ölüm haberini hamile olmayan birine de yavas yavas heycanlandirmadan söylerler. Bi kaza haberini alistira aliştira söylerler hamile olsada olmasada .
(27 puan)
Çok sağol canım ya su serptin içime yoksa hamileliği kendime zehir etmeye devam edicektim
(5,671 puan)
Okadar hassas bise degil bebek canim    okadar paniklemene gerrk yok her yedigin bebege zarar verir diye dusunup pumpiriklenirsen her icdigin sorun olurmu  her hareketini hamilelige gore ayarlayamassin.normal standart hayatinda devam etceksin hayatina.
0 oy
(3,981 puan)
Ben rüyamda artık nasıl korktum ise ağlayarak uyanmıştım eşim benden daha çok üzüldü doktorum bebek iyi demişti o zaman 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
0 oy
1 cevap 638 göst.
0 oy
1 cevap 779 göst.
6 Temmuz 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elifciksu (139 puan) sordu

650,285 soru

3,424,426 cevap

4,256,600 yorum

183,766 üye

...