0 oy
435 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (8 puan)
Kilolu anneler, alt karnınızda ki yağ dokusu çok olduğu için bebeği ultrasonda 8/10 haftalıkken nasıl görüyordunuz? Ben 8 haftalık hamileyim son ultrasonda çok zorlandı doktor, çok üzüldüm. 
Gebelik haftası 8

7 Cevap

0 oy
(128 puan)
Hıc uzulme bende kılolu hamile kaldım inan bana bazı doktorlar cok can sıkıyor ama ben her seferinde cok rahat gordum bebegı ozellıkle de devlet hastanesinde daha rahat ve daha cok ılgılenıyolar
(8 puan)
Özele gidiyorum ben doktorum iyi aslında geçen hafta daha küçük olmasına rağmen bebek daha net gördük bu hafta hem gaz hem de stresten çok göremedik çok üzüldüm:( 170 boy 90 kiloyum ama aşırı şiş her yanım
(128 puan)
Olsun bende 83 kilo ile basladım hatta 3 tane ozel doktor degıstırdım ilkine tavsiye uzerıne gittim sansıma devlette doktor cok ıyı cıktı iki doktora birden gidiyorum hıc uzulme stres yapma daha cok yeni devlete randevu al bide orda gör bebegını derim ben
(8 puan)
Devlette gittim makineler çok eskiydi orada bebek bile görünmedi ama bakarım belki devlete gene
-Reklam-
0 oy
(552 puan)
Normal canım sıkma canını benimde aynı karnım yağ bağlamış bebeği göremiyorum dedi hatta keseyi bile zor gördü alttan muayenyle bakicam dedi korktum istemedim 10 sonra gel dedi gittim yine aynı görünmedi mecbur kabul ettim allttan muayeneyi 7 haftadan sonra kalp atışını duydum yoksa bebeğim 2 aylık olacaktı daha ben bişi göremedim bu arada kilomda 75 
(8 puan)
Senin kilon iyiymiş ama boyla oranı kaç o da önemli:( ya bu kilo hep dert başa.
(552 puan)
Boyum 1.60 ama göbeğim var iki kere alttan muayene oldum 5 haftalıkken keseyi gördük alttan muayenyle karından sağolsun hiç bişi görünmedi bida gittimde tekrar karından baktı girunmeyince kalp atışı için yine alttan bakalım dedi yok dedim korktum 10 gün sonra gel karından çıkar dedi yok yine çıkmadı :( mecbur yine allattan baktım
(8 puan)
Bana da bir kere alttan baktı o zaman çoğu şeyi gördük kalp atışını duyduk, kötü bir şey olsa böyle bir alttan bakma imkanı olmazdi bence. o yüzden çok endişe etmeye gerek yok, baktık karından olmuyor alttan baksin her seye.
(552 puan)
Aynen bende pişman oldum zaten baktirmadima keseyi görünce çok sancım olmuştu bir hafta sonra kalp atışı için gittim izin vermemistim keşke verseydim üstüne 1 hafta daha bekledim geçmek bilmedi günler sonuçta sakıncalı olsa Dr bakmazdi
0 oy
(549 puan)
84 ile hamile kaldım ilk başlarda çok net göremedik.. Ayrıntılı ultrasonu yapan doktor biraz sinir bozucuydu yoksa kendi doktorum gayet anlayışlıydı.. 33+6 haftadayım hala net güzel bir ultrason fotosu olmadı ama olsun önemli olan bebeğimin sağlığı.. Sende öyle düşün önemli olan sağlığı zaten doğunca çok göreceksin çok seveceksin :) Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.. 
(8 puan)
İşte insan araştırıp bilmeli bir yandan da, doktor bir şey söylediğinde onun farklı olabileceğini kavramaliyiz. Gerçekten bazıları bilgili ama efendilikten uzak.
(549 puan)
Fulyaorhn boşver canım kafana takma.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..
(549 puan)
Sbcylan o an doktor ne derse ona inanıyoruz söz konusu evlat olunca.. Maalesef bilgili olmaları kibirlerini artırıyor ve efendilikten eser kalmıyor..
(1,428 puan)
Tek derdim iyimi değilmi buydu yani neyse iyice dakikalarca baktı rabbime emanet
(549 puan)
Dakikalarca bakmak zorunda canım ayrıntılı ultrason uzun sürüyor.. Bütün organlarına bakıyorlar.. Emin ol bişey olsa söylerdi içini rahat tut..
0 oy
(545 puan)
94 kiloyla hamile kaldım hiç alttan muayene olmama gerek kalmadan 5+5 te keseyi gördüm. 7+3 te kalp atışını duydum çok şükür bence doktor çok önemli hiç moralimi bozmadı herşey yolunda dedi hep çok şükür.
(8 puan)
Oh masallah. Benim de aynı sizin gibi oldu keseyi ve kalp atışını duymam ama son kontrolumde çok gaz birikmiş, ben de stres olunca görmedi. Ya bir de internette 10 haftalık bebek ultrasonlari var, net her şey. Benim öyle olmacak mı diye tedirgin oluyorum.
(545 puan)
Ben 27+3 haftalık hamileyim şimdi doktor benim bebeğimi hep net gördü bu konuda bir bilgim yok ama doktorların kullandığı USG cihazı da çok önemli diye biliyorum canım. Ben 11 haftalık falanken doktora bebeğim hareket etmiyor mu hep duruyor görünüyor dedim bana gayet hareketli görünüyor dedi ve bebeğimi 3 boyutlu olarak gösterdi bak nasıl hareketli dedi ben o zaman hareketlerini görmüştüm.
(8 puan)
Evet cihaz çok çok önemli. Ama hangi hastanede iyi olanı vardır insan bilemiyor. :( sen hangi hastaneye gitmiştin canım? Belki bana da uygun gelir giderim.
(545 puan)
Ben Urfa'da yım canım metrolife hastanesi Dr tuna akçal a gidiyorum eğer urfadaysan kesinlikle öneririm
(8 puan)
İstanbul'dayım ben canım ama olsun aklımızın bir köşesinde Urfa'da doktor dursun.
0 oy
(446 puan)
Hiç üzülme arkadaşım o doktorun beceriksizliği. Tam 112 kilo ile hamile kaldım çünkü pco olduğum için hemen hamile kalabileceğimi düşünmedim haliyle kilo vermeye fırsatım da olmadı. 5+3 'te bebeğimin kesesini gördüm, sonraki hafta kalp atışını duydum. Sadece ilk hafta biraz zorlandı doktor kalp atışı aşmaya çalışırken ama sesi gayet netti. Ayrıca üstten bakamadıysa alttan muayene etsin, o zaman her şeyi daha kolay ve net görürdü. Yanı Sen canını hiç sıkma ve naçizane tavsiyem doktorunu değiştir.
(8 puan)
Ay ne güzel yazmissiniz. Benimde sizin gibiydi. Her ay deneme yanılma gidiyordu ama o esnada kilo vermeye de çalışıyordum sonra stresten 10 kilosunu geri aldım. Ay neyse. Her şey iyi olsun da.
0 oy
(120 puan)
Ben çok kilolu değildim ama bana karnın yağlı zor görüyorum demişti oluyor öyle

İlgili sorular

649,049 soru

3,419,752 cevap

4,251,030 yorum

183,456 üye

...