0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar 10 haftalık hamileyim bugün özellikle sanki kanım çekilir gibi oldu. Bacaklarım sanki taşımadı beni titremem oldu. Sadece ruhum var sanki. Hiç iyi hissetmiyorum neden olabilir? 
Gebelik haftası 10+0
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(3,981 puan)
Çoğunlukla kan şekeri ile ilgili yada tansiyon yeterli beslenme yada progestan kullandığımda olmuştu benim sanki ayakta uyuyor gibi bir his
-Reklam-
0 oy
(154 puan)
Canım bu tarz şeyler 18 -20. Haftalara kadar sürer kan şekerin düşebilir tansiyonun miyde bulantısı kasık ağrısı bel ağrısı kısaca herkeste farklı farklı olan septomlar görülebilir kesinlikle endişe etme seni hiç bişey korkutmasın seni korkutacak tek şey kırmızı kanama o çok tehlikeli o olmadığı sürece ne belirti verirse versin hamileliğine bağla herkes bir değildir inan ben tesadüfen test yapmasam hamile olduğumu bile bilmeyecek kadar hiç bişey bilmiyordum ne miyde bulantısı ne baş dönmesi hic bişey yaşamadım dediğim gibi herkes farklı hamileliğinin tadını cıkar kafana takılan herşeyi dokturunla paylaş
0 oy
(143 puan)
Ben de oldu. Panik atak geçiriyor olabilirsin. Ayakta duramadım. Bayılacak gibi oldum. Yolda başlamıştı. Eve geldim. Elim ayağım ter içinde WC gitsem bayılacak gibi oldum. Hatta tutunarak gittim kocamı uyandırdım ayaktan kalmayıp düşersem diye. Fazla endişelenme. Karnımda sertlik sonra bir şeyin çekildiğini hissettim. Ağırıyordu da. Gün boyu ağrıdı. Korktum çocuğa bir şey oluyor diye. Lakin sakin kalmaman gerekiyor. Sakinleşmen.

651,699 soru

3,430,023 cevap

4,262,651 yorum

184,200 üye

...