0 oy
265 göst.
Doğum kategorisinde (25 puan)
yeniden gösterildi
Dün öğle saatlerinde çatı muayenesi oldum, ebe lekelenmen olabilir dedi, olmadı ama bu öğlen bu şekilde bı akıntım oldu, sizce nişan mı leke mi? Sancım ağrım vs yok.bir de, bir cm açılmam varmış ama doktor da ebe de doğumla ilgili değil bu açıklık bebek aşağı baskı yaptığı ve rahim kendini doğuma hazırladığı için olan bir şey, dogurmazsin bu açıklıkla dedi, artık doğurmak istiyorum sancıyı başlatacak ya da açılmayı teşvik edecek yöntemler önerebilir misiniz?
Gebelik haftası 37+2

1 cevap

0 oy
(713 puan)
Squat yapmanın ve yürümenin katkısı olduğunu duymuştum. Peki çatı muayenesinde canınız yandı mı? O muayene beni çok ürkütüyor :)
(25 puan)
Resim yukleyememisim sanırım
Ben beş kez falan oldum rahim ağzı yarasından dolayı kanamam sık sık olduğu için, erkek doktora da oldum ebeye de.
Canım bazısında acıdı bazısında hiç acımadı. Elden ele fark ediyor bence.
Ama size tavsiyem çatala çıkar çıkmaz ne diyorlarsa hemen yapın, yani aşağı kay dizlerini karnına cek dicekler hemen yapın ve kendinizi salın, bir anda parmaklarıni sokuyorlar ve dumur oluyorsunuz, derin nefes alıp gevşek bırakın muhakkak. Gevşek bırakırsanız hiçbir şey olmuyor, bı de kendinizi sikarsanjz direk catin dar normal dogurmazsin deyip kaldırıyorlar, ben ikinci muayenede sıktım ebe öyle dedi ama diğerlerinin hiçbiri dar demedi, doğurursun dedi.
(713 puan)
Evet resim yüklenmemiş. Çok teşekkür ederim bilgi ve tavsiyeniz için. Siz de en hayırlı ve en kolay doğumla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah
(25 puan)
Rica ederim, amin, Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
-Reklam-

İlgili sorular

652,841 soru

3,434,575 cevap

4,267,851 yorum

184,502 üye

...