0 oy
199 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (47 puan)
Hanımlar şeker yüklemem var yarn sizce yaptırmalımıyım bazıları iyi olmadığını söylüyo ilk gebelik bi fikrm yok 
Gebelik haftası 24+2

3 Cevap

+3 oy
(650 puan)
YAPTIRMA DIYEN ARKADASLAR OLACAK AMA size söyle bi özet geciyim. 2 kizim var ikisindede yaptirdim cikmadi. Suan ücünüye hamileyim gecen hafta yapildi yükleme ve yüksek cikti. Haftaya randevum var seker ölcüm cihazi verilcek. Iyi olmadigini söyleyenler aceba gün icerisinde hicmi sekerle cay kahve icmiyolar meyve tüketmiyolar misafirlikte tatlilari gömmüyolar hamur isi yemiyolar? Ha seker yüklemesi yaptirmissin ha tatli tüketmissin ben bi fark göremiyorum. Önemi büyük en azindan bastan önlem almis olursun ve daha dikkatli davranirsin. 
(650 puan)
Tsk ederim. Ben anlam veremiyorum seker yüklemesine karsi cikanlara. Doktor demisse bildigi varki demis. Diger 2 cocugumdaki hamilelik sürecinde ailemde diyabet hastasi yoktu. Kücük kizim 2 yasindayken annemde gizli seker cikti. Tek sorunu annemin kaninda degil idrarinda yüksek cikiyo sürekli benim kanda sinirda cikti ama idrarda ayni anneminki gibi yüksek cikti hatta kat ve kat yüksegi cikti. Birde gülsemmi aglasammi bilmiyorum cinsiyet ögrenmek icin millete cikolata meyve suyu öneren sahislar seker yüklemesine gelince sanki zehir veriyolarmis gibi davranmalarina anlam veremiyorum. Isine gelince ic ye isine gelmeyince zararli.
(2,867 puan)
Ayyy vallahi hepsinin altına imzamı atıyorum.
(47 puan)
Ya tabikide öyle gün içinde neler neler tüketiyoruz dikkat etmiyoruz tabi ama bide yüklemedn sonra zaten şekerin yüksek çıkmasi normal değlmi kim bilir kaçlık yüklme yapyolar onda takılı kaldm ben yoksa bile o yüklemedn sonra çıkmazmı ??
(650 puan)
Amac yüklemede verilen sekere vucudunun nasil bi tepki verdigini anlamak. Eger dediginiz gibi cikmasi normal degilmi olsaydi ozaman herkeste yüksek cikardi. Benim ilk iki hamileligimde yüksek cikmadi onlardada 75mg verildi bundada.
(47 puan)
Aynn doktorm banada 75 lik dedii
-Reklam-
0 oy
(518 puan)
En azından öğrenmiş olursunuz varsa önlem alınır doğumda zorluk çekmezsiniz bende yaptırdım ikinci için çağırdı doktor yüksek çıktı ben gün içinde şeker tüketmiyorum ama çay a kahve ye şeker kullanmam tatlı binde bir yerim belli olmuyor işte bence şekeri tüketmekle şeker çıkmıyor 
(47 puan)
Hmm doğru aslnda teşkkr edrm cnm')
0 oy
(593 puan)
Yarın yüklemeniz varsa doktor yaptır demiş demek ki. O iyi değil diyenler hangi tıp fakültesinden mezun peki?
(47 puan)
Snde haklsn doktor yaptr diyosa yaptrcaz sağlk içn bebek içn önlem')
(593 puan)
Aynen şekeriniz varsa erken önlem alırsınız en azından. Kaç haftadır diyetteyim bu yüzden ben yaptırmsam bilmeyecektim. Tabi umarım yoktur şekeriniz. Sağlıcakla gelsin bebişiniz.
(47 puan)
Sağolsn cnm benm amin inşallah sağ salim alrz bebeklerimiizi kucağmza ,)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
10 cevap 173 göst.
30 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ustyasl (15 puan) sordu
0 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
5 Mayıs 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gunay12_ (47 puan) sordu

654,849 soru

3,442,124 cevap

4,276,194 yorum

185,010 üye

...