0 oy
244 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Merhaba arkadaşlar ben 37+5 günlük hamileyim. Yarın çatı muayene olacağım. Karnım ağrımaya başladı. Doktorum bu ayın 21 i demişti doğum için. Çocuğum alt bölgeye doğru toplanmaya başladı. Çok değişik ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu doğum sancısı olabilir mi? 
Gebelik haftası 37+5

8 Cevap

0 oy
(45 puan)
Bende sizinle birebir aynı durumdayım böyle devam ederse acile gideceğim
(2 puan)
Keşke bilen birisi görse de cevap verse
(866 puan)
Balım sancılar siklasip ... Su yada kanlı leke yada pembe akıntı olursa bilin ki doğum başlamış
-Reklam-
0 oy
(9 puan)
Bende 37+2 günlük. Yarin cati muayenesine gidecegim ayni sorunlar bende de var ve ekstradan bacaklarim asiri agiriyor yuruyemiyorum . Yarin doktoruna sorar daha net cevap alirsin. Bende doğumum bekleneneden daha erken olacakmis gibi hissediyorum bu agrilar yuzunden.
0 oy
(49 puan)
Bende 36 haftalığım karın agrım olmuyor ama bebek asagı cok baskı yapıyor bazen belime bazen sırtıma agrı saplanıyo ama bi zmana sonra gecıyo bir araya toplanıyo sureklı karnım arada taş gibi kesiliyo bunlar normal dedi doktorum 
0 oy
(866 puan)
Balım sancılar arttıkça kan gelirse açılma var demektir doğum başlamıştır ... Su da gelirse bebek geliyor demek ... Açılma oldukça mutlaka kanama oluyor sancı sıklığını ve lekeleri takip edin 
0 oy
(60 puan)
Doğum sancısı da olabilir yalancı sancı da. Geçtiğimiz pazar günü bel, sırt, kasık nerdeyse tüm ağrılarım mevcuttu. Ertesi günü doktora gittiğimde ne bir açılma ne de sancı çıktı. Benim de ilk gebeliğim doğum sancısını ayırt edememekten endişe ediyorum ama herkes farkedersin o ayrı oluyor diyor.
0 oy
(38 puan)
Salam canim mende 37+6 gundeyim He he olur o ağrilar mende de basdayıb uje doğumu suyun. Ya leke varsa demek doğum basdamasindan xeberdar edir sağ salamat alaq qucaqimiza insallah geceleride yata bilmirem artiq ♥️
0 oy
(22 puan)
Haftamız günümüz aynı bnde 37+5 günlük hamileyim. geçici ise ağrılar şiddetlen miyorsa yalancı sancilar çünkü bnde var bazen adet hissiyati yaşıyorum ama geçici  bnde su kanama yada sancilarin şiddetlenmesini bekliyorum. 
0 oy
(2 puan)
Yorumlarıniz için çok teşekkür ederim. Ben de şimdi doktordan geldim nst ye bağladılar. Sancılarimi gördüler ve çatı muayenesini ettiler. 2 cm açılma var denildi, gece de yatış verecekler. Yalancı sancı değilmiş ebe o şekilde söyledi. İlk hamileliğim olduğu için tedirgin oldum, bence ağrılarınızi gösterin Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin herkesin inşallah. 
(22 puan)
Canm nasıl ağrıların var tarif eder misin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 183 göst.
0 oy
1 cevap 293 göst.
1 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde Gamzedemirci (393 puan) sordu

651,910 soru

3,430,762 cevap

4,263,387 yorum

184,253 üye

...