0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Doğum yapalı 1 hafta olacak sütüm yeni gelmeye başladı şırıngayla besledim bebeğimi şimdi sütüm geliyor ama ucu olmadı için tutamıyor sinirleniyor silikon uç aldım onu da reddediyor süt pompası kullanıp şırıngayla veriyorum alışmadan nasıl yapabilirim yardım edin yetmez gibi birde herkes laf ediyor kesilecek sütüm diye korkuyorum 
Gebelik haftası Bitti

8 Cevap

+1 oy
(31 puan)
Merhaba 

Kimseyi duymayın bence çünkü stres sütün kesilmesine neden olabilir emzirme den önce göğüs ucunuza ve etrafındaki siyah kısıma dokunun emzirme ile ilgi videolar var onlara bakın sadece ucu değil siyah kısmıda vermeniz gerekiyor. Sinirlenme nedeni şırınga da hızlı geliyorsa yavaş geldigi için olabilir. Bir de bebeğinizin emme refleksi var mı yani siz çenesine yada ağzının kenarına yüzüne doğru değince kafasını çeviriyor mu arıyormu göğsünüzü. Ayrıca insanlar çok biliyorsa size yardımcı olsunlar bir emzirme uzmanı ayarlasınlar boş ve gereksiz konuşmayi ne kadar seviyorlar. 
-Reklam-
+1 oy
(5,820 puan)
Gogus ucu cikarmak icin aparat var lansinogun vakumluo.yada siringayi kesip tersini cevirip meme ucunu vakumluolar  aybi mantik.pompayla sagiyorsan bi sure sonra o da vakumlandgi icin cikarir ama aynn meme emme sistemini unutmamasi icin  pompayla sagarak cikmasini bekleme
0 oy
(478 puan)
Gogus ucunu cikrmaya cals canm buyut yani elinle oyna aslinda o emdikce cikar ucu
0 oy
(140 puan)
Kadın doğum hastanelerinde emzirme eğitimi veren yerler vardır al çocuğunu Hastaneye git ordaki görevliler size birebir gösterirler muhakkak yardımcı olurlar.
(5,820 puan)
Bende ilk 5 gun beceremedim   1 haftada kntrlr gotirduk sarilik icin. Dogum yapdgim hastane  kizimdan zar zor kan aldlar .gerizekalilar sarilik degerine bakmamislar  sinirlendik kavga ettik cikdik baska hastaneye. Orda allah razi olsun yasi baya geckince bi hemsire gosterdi aldi beni sakin bi odaya vilardi ogretti fakan 45 50 dk emdi kizim sakinledi. Dogdugundan bero ful agliodu mama versekde doymasindan sebep degil meme emerek duygusal rahatlamaya calisiomus meger.
(140 puan)
Yaa kıyamam bebişe...Hastüneler doğum izlenimde normalde yönlendirme yaparlar o yüzden başkasına sormaya gerek yok onlar zaten eğitimliler amacı da özellikle ilk gebelere bu gibi eğitimler vermek.Devlet hastanelerinde var.Bana doğumdan önce anlattılar bebek doğduktan sonra olaki bir durumda oraya götürürüm.
0 oy
(1 puan)
Bebek maması 1kasik mama biraz su karıştır sür bebeğine süt ver emer 
0 oy
(446 puan)
Göğüs ucunu hiç çıkaramazsan da sütünü sağ ve onu içir bebeğine, önemli olan senin kökünü alması ve sütünü içmesi. Sen sağdıkça göğüs ucun da düzelebilir, bebek de sütünün tadını aldığı için tutmakta sorun yaşamaz.
0 oy
(158 puan)
Degil mənə ucu memem yoktu emmiyordu ətrafına recel bal surtuyordum zorla tum memenin siyahı ağzına sokuyordum 16 ayına kadar emdi sora covid nədəni ilə veremedim
0 oy
(158 puan)
Verme şirin Gayla ac kalsin enər böylə yaparsan emmez tamammi stress yapma sinirlenme və emzir mənə bak

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 500 göst.
0 oy
8 cevap 628 göst.
14 Nisan 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Linayca (381 puan) sordu
0 oy
2 cevap 156 göst.
0 oy
6 cevap 739 göst.

655,205 soru

3,443,518 cevap

4,277,679 yorum

185,128 üye

...