0 oy
286 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1 puan)
yeniden gösterildi

Mrb:)24 hftlik hamile iken,bebegimin asagida oldugunu,rahmin acilmasina ramak kaldigini soyledi drum.Progestana basladim ve calisamaz raporu verdi drum.Sizce bu sekilde erken dogmasi engellenebilinir mi?Bu arada kasik agrim yok,ancak ayakta iken bel agrim var.

Gebelik haftası 24+6

5 Cevap

+1 oy
(154 puan)

Bendede var cnm rahim agzi kisalmasi az önce geldim doktordan durum iyi dedi işte oyle durum kotu demedi tek yatman gerekiyor ayakta durmaman lazım 32 haftalik olduk çok şükür doktor 3 hafta daha dikket et dedi ondan sonra dogsada çok şükür bisey olmaz dedi allahım izniyle sadece yat sen :)

Tsk ederim:)
-Reklam-
+1 oy
(2,563 puan)

Progestan etkili bir ilaç. Rahim duvarını kalınlaştırmak için vermiş buyuk ihtimalle. Ama bebeginin dogacagi yok gibi. Ağrıdan duramazsin. Ayakta iken belinin agrimasi agirligin beline vurmasindan kaynaklidir.insaallah tez zamanda duzelirsin

Tsk ederim...
+1 oy
(230 puan)

Bende de rahim ağzı incelmesi var ben de 24 haftalıkken öğrendim şimdi 25. Bana da rapor verdi ve iğne ilaç başladı sadece yat dedi. Hatta dikiş veya halka da önerdi ama ben ikisini de yaptırmayı düşünmüyorum. Sadece yatıyorum. 

(507 puan)
Bende yirmi haftalıkken öğrendim iğne kullandım .prosgetan devam ediyorum şimdi yirmi dört haftalık . Seninki nasıl oldu şimdi
Bizde 28 olduk. Igneyi artık vurunmuyorum çünkü alerji yaptı yarın onun için doktora gidicem. Progestana devam. Doktorum tehlikeli vakti geçirdik dedi. Ama yatak istirahatine devam dedi.
(507 puan)
Bana sadece üç iğne verildi .3 günde bir aldım. Düşük önleyiciydi, kullandım. Bide magnezyum  verdi, doktor, hala risk devam ediyor .
Ciğer geliştirici iğne da verdi mi size. Ben hem proluton hem ciğer geliştirici iğne oluyordum. Hangisi yaptı bilmiyorum ama iğne vurulduğum yerler şu an yanmış gibi ve çok kaşınıyor yırtmak istiyorum o derece. Multivitamin kullanıyorum başka bir ilacım yok tabi progestan fitil olarak devam ediyorum. Inşallah zamanında bebisleri kucağımiza aliriz
(507 puan)
Hayır sadece düşük önleyiciydi.inslh sağlıklı ve zamannda alırız kucağimiza bebişleri
0 oy

Erken doğum riskinde haftada bir iğne proluton veriliyor. Kasılmaları önlemek amaçlı. Progestan kasılma ve bebek plesantasının ayrılmasını engelliyor. 37 haftaya kadar arkadaşım bu şekilde yattı. Sadece duş o da taburede ılık su ile. Tuvalet için kalktı. Yemeğine özen gösterdi. Ben de kasılma olduğu için 24 haftaya kadar kullandım iğneyi. Şuan 28 haftalık olduk. 10 günde bir kontrole gidiyorum.

(230 puan)
Banyo için ben de plastik sandalye aldırdım o şekilde hallediyorum. Inşallah iğne ilaçların faydası olur
0 oy
Bana da böyle demisti doktorum ve ayni belirtiler bende de vardı.Hiç canını sıkma Progestan etkili bı ilaç aksatmadan kullan.Ani ve hizli hareketlerden uzak durmaya calis.Ben 32nci haftaya kadar kullandım çok şükür ki şimdi 37nci haftadayım.
(230 puan)
Inşallah bizde de etkili olur ve faydasını görüp dayanabiriz 37 38 e kadar

İlgili bir soru bulunamadı

647,915 soru

3,415,596 cevap

4,246,085 yorum

183,135 üye

...